Hvordan Design One Way Switch Elektrisk krets

June 24

Hvordan Design One Way Switch Elektrisk krets


En enveis bryter strømkretsen er den mest grunnleggende form av koblingskrets. Det er sentrert rundt en enkelt-pol enkelt-kast (SPST) bryter, som har to stillinger. Man skaper et brudd i en krets, mens den andre lukker kretsen slik at strøm tillates å flyte fritt. De andre to grunnleggende komponenter i en slik bryter krets er en strømforsyning og en enhet som skal betjenes med bryteren. Denne type av krets er brukt for nesten alle lysforhold krets, og det er også den krets som brukes for en ringeklokke. Dørklokken er en spesiell type SPST bryter kjent som en momentan bryter. Designe og bygge en vei veksling krets er enkelt når du forstår det grunnleggende konstruksjon.

Bruksanvisning

1 Koble en ledning fra den positive polen på strømkilden til en terminal på bryteren. Siden bryteren er alltid enten på eller av, betyr terminalen du bruker spiller ingen rolle.

2 Kjør en ledning fra den andre terminalen på bryteren til den positive polen av enheten bryter kontroller. I tilfelle av en lyspære krets, ville ledningen bli koblet til den positive terminalen av pære sokkelen.

3 Koble en ledning fra den negative terminalen av enheten (lyspære socket) til den negative polen på strømforsyningen.

4 Bruk enheten ved å bytte mellom de to posisjoner på bryteren. I lyspæren eksempel vil en posisjon sende strøm til pæren og belyser den, og den andre stillingen vil bryte signalveien, holde lampen.

Hint

  • Siden bryteren bare styrer hvorvidt en krets er åpen eller lukket, kan det være plassert langs den negative linje retur fra enheten. Dette ledningsnett er ikke uvanlig.
  • Som tilfellet er med alle elektriske ledninger, må du passe på at strømforsyningen er slått av før du gjør noen endringer for å unngå risiko for elektrisk støt eller annen skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com