Hvordan bygge en Solar Powered Water Fountain

June 23

Hvordan bygge en solcelledrevne vannfontene. En solcelledrevet vannfontene er en som går uten strøm fra standard mekanismer. Snarere, samler det solenergi fra solens stråler og lagrer det i cellene i et solcellepanel. Når du slår på vann fontenen på, er den lagrede energien brukes til å drive den. Det er flere måter du kan bygge en solcelledrevet vannfontene, blant annet ved hjelp kits.

Bruksanvisning

1 Skisser ut hvilken type vann fontenen du ønsker. Deretter ta et valg om å kjøpe en pre-laget fontene eller designe din egen. Kjøp pumpen for solenergi vann fontenen hvis du lager din egen, ellers inneholder en vannfontene kit nøyaktig pumpestørrelse.

2 Lær hva pumpen behov, inkludert effektbehovet uttrykt i watt. Se inn de elektriske spesifikasjonene pumpen også, som er inkludert med dokumentasjon av pumpen du har valgt. De fleste fontener drives av en vanlig stikkontakt, noe som betyr at 60 Hz AC (vekselstrøm).

3 Kjøp riktig solcellepanel som matcher elektriske behov og spesifikasjoner på solcelledrevne vannfontene. Igjen, kan noen fontene bli overført til en solcelledrevet med kjøp av en solenergi celle, lett tilgjengelig gjennom mange jernvareforretninger, eller online.

4 Monter vannfontene med pumpen som anvist av produsenten. Deretter kobler solcelledrevet cellen til vannfontene på samme måte som du ville koble vann fontenen i en vanlig stikkontakt. En riktig kjøpte solcelle bør drive fontene i en test.

5 Plasser solcelledrevne vannfontene på riktig sted. De fleste solceller krever seks til åtte timer med dagslys for å lagre nok energi i cellen til å drive vannfontene. Sjekk posisjonen til vannfontene for å sikre at nok sollys er nå det.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com