Slik holder blomster i full blomst

August 7

Slik holder blomster i full blomst


Alle blomstene ha visse livslengde, blomstrende tidsplaner og omsorgsbehov, og må få rett hjelp dersom de er å vokse til modenhet. Det samme gjelder for blomstrende periode, når plantene trenger den riktige kombinasjonen av sol, luft, vann, ernæring og selv beskjæring til å produsere og vedlikeholde sine lyse blomster. Hvis du tending en hage for første gang i år, følger et par retningslinjer gjennom hele blomstringen sesongen for å forlenge dine plantenes blomster.

Bruksanvisning

1 Hold blomster på de riktige stedene i gården. Planter krever satt mengder av lys, fra full sol til full skygge, og vil ikke blomstre hvis de ikke sitter på de riktige stedene.

2 Opprettholde riktig jord rundt plantene dine, med endringer hver vår for å fremme jord og plantehelse. Bland 2 inches av organisk kompost inn i topp 3 inches av jord rundt hver plante for å gi anlegget løs, rik jord for rotvekst og drenering. Tilsett 1 ss av beinmel til samme jord for å oppmuntre rotvekst og solid ernæring for den kommende sesongen.

3 mate plantene regelmessig for å gi næring til vekst og blomstrende. Bland en komplett gjødsel som 5-10-5 eller 20-20-20 i jorda om våren for flerårig og årlig blomst vekst, eller bruke Rose- eller azalea spesifikke gjødsel til lager syre-elskende busker. Mate plantene regelmessig, med gjødsel eller kompost, gjennom hele vekstsesongen for å fortsette din blomst. Følg anleggsspesifikke retningslinjer i forhold til fortsatt feedings.

4 Vannblomsterhagen regelmessig, med 1 til 2 inches av vann hver uke. Plantene vil ikke opprettholde deres blomstrer - eller vokse nye - uten riktig mengde fuktighet. Mulch blomsterhage med 2 inches av mulch for å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet og varme i løpet av blomst. Planter som ikke må jobbe for å varme seg vil legge mer energi mot blomstringen.

5 Deadhead alle blomstrende planter gjennom hele vekstsesongen for å "lure Mother Nature" og kraft fortsatte blomstringen. Avskårne blomster så snart de dukker opp og ta dem innendørs for vaser, eller la blomstene til å vokse, åpen og visne på anlegget for utendørs skjønnhet. Kutt alle blomster av plantene før de går i frø, for å oppmuntre planten til å vokse nye blomster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com