Hvordan erstatte en lav-flow toalett Flush Valve

August 7

Hvordan erstatte en lav-flow toalett Flush Valve


Low-flow toalett flush ventiler ble innført for å spare vann i hjemmet avløp. I USA, eldre toaletter brukt 5 eller 7 liter per flush, i motsetning til 1,5 liter per flush at en lav-flow toalett bruker. Disse typer toaletter trekke vann inn i toalettet tanken gjennom en enhet som kalles et toalett flush ventil. Hvis disse ventilene bli skadet, vil toalettet ikke lenger fungere. Du kan erstatte en lav-flow toalett flush ventil selv uten å måtte vente på en rørlegger.

Bruksanvisning

1 Skjær av vannforsyningen for lav-flow toalett hvor du ønsker å bytte ut bunnventilen. På undersiden av tanken, finner vanntilførselsventilen eller rør. Følg denne tilbake til veggen der den kobles til vannforsyningen ventilen. Vri bryteren på enden av vannforsyningen ventilen med klokken.

2 Skyll lav-flow toalett. Fortsett å holde nede på toalettet håndtaket til vannet inne renner ut. Tørk opp eventuelle gjenværende vann i tanken.

3 Legg en klut på gulvet under lav-flow toalett tank. Bruk tang for å skru av tilførselsslangen eller rørkobling fra undersiden av tanken. Fange noen vann som drypper ut med fille.

4 Løsne plastholderingen på undersiden av den lave strømnings toalett spyleventil med tang. Løft lav-flow spyleventilen ut av toalettet tank.

5 Åpne den nye low-flow toalett flush ventil emballasje. Snu ventilen over slik at du ser på gummiproppen på bunnen. Coat proppen med silikonfett. Skru proppen tilbake høyre side opp og sett den inn i tanken slik at stopperen er på linje med bunnen av tanken og trådene rote gjennom hullet i bunnen. Hold den lave strømnings toalett spyleventil med en hånd. Ta den andre hånden og skru festemutteren på bunnen av bunnventilen.

6 Pakk gjengene på undersiden av lav-flow toalett flush ventil med rørlegger er tape. Koble vannslangen eller slangen og skru den med en tang.

7 Slå på vannforsyningen for low-flow toalett ved å dreie knotten på slutten av vannforsyning ventilen mot urviseren den. Sjekk som toalett fyll og se etter eventuelle lekkasjer, spesielt rundt tilførselsslangen. Stram om nødvendig. Spyl toalettet og sjekk at den fungerer som den skal.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com