Hvordan å nøytralisere Avføring Lukt

July 24

Bli kvitt lukt etterlatt av avføring med en lukt Neutralizer. Avføring består av fordøyd og ufordøyelige matrester, som avgir gasser i luften for å skape den ubehagelige lukt. Lukt neutralizers fungerer ved å absorbere og drepe bakterier som finnes i avføring. Noen luktnøytraliser er utviklet spesielt for dyr, å holde dyrene fra merke de samme områder med avfallet sitt på nytt. Nøytralisere lukt forårsaket av avføring ulykker på mindre enn ti minutter.

Bruksanvisning

1 Kjøp en lukt Neutralizer som passer best til din situasjon. Merker som, men ikke begrenset til Nature kjemi flekker og lukt Eliminator, naturens mirakel og FON (Feline Lukt Neutralizer) kan bli funnet på ditt lokale dyrebutikker, og er spesielt utviklet for enten katter eller hunder. De er formulert for å eliminere muligheten for dyret å markere det samme område eller et område på nytt ved bruk av duft. Lokale dagligvarebutikker selger også lukt nøytraliseringsventiler produkter, i tilfelle av en ikke-pet-relaterte ulykker.

2 Påfør lukt Neutralizer til de områdene som berøres av avføring røyk, som per emballasje instruksjoner. Spray Neutralizer hvis en sprayflaske ble inkludert, eller helle litt på en myk klut og gni de områdene som trenger rengjøring i stedet. Tørk av områdene rene med en annen myk klut.

3 Vask de områdene som berøres av avføring røyk en gang til, denne gangen med en blanding av oppvaskmiddel og vann. Dypp en ren klut i såpeblandingen, deretter gni områdene for å bli kvitt eventuelle rester partikler som kan ha blitt oversett og venstre bak. Sørg for at all avføring har blitt fjernet på dette punktet.

4 Skyll de områdene en siste gang med rent vann, tørk dem med et håndkle. Gjenta hele prosessen som er nødvendig hvis lukten er vedvarende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com