Hvorfor er det Dirty Residue i Min Vaskemaskin?

June 26

Hvorfor er det Dirty Residue i Min Vaskemaskin?


Vaskemaskiner er laget for å rense klærne dine raskt og effektivt. Men for å oppnå dette, vaskemaskiner må holdes rene og i god stand. Over tid, smuss, såperester og mineraler bygge seg opp inne i en vaskemaskin. Denne rest kan vises på klærne eller føre til vaskemaskinen til å kjøre mindre effektivt.

Skitne klær

Mye av skitt og rester funnet inne vaskemaskiner er forårsaket av skitt og mat smuler igjen på klær. Mens de fleste av rusk på klær skylles ut av vaskemaskinen sammen med vann, kan noen skitt fortsatt, og kan feste seg til såpe og mineralrester som allerede finnes inni vaskemaskinen. Rist ut tøyet før du legger den i vaskemaskinen for å redusere mengden av skitt og rusk som er igjen.

såperester

Over tid, vaskemidler og tøymykner en rest som ligner såpe avskum inni vaskemaskinen. Når det kombineres med skitt og lo, kan denne resten bli en skitten, sotete rot inne maskinen som påvirker maskinens evne til å rense klærne dine. Rengjøring av vaskemaskinen regelmessig vil kutte ned på denne rest. I tillegg kan det ved bruk av mindre vaske- og skyllemiddel kutte ned på resten også. Fjerne denne rest ved å kjøre en tom syklus med varmt vann. Tilsett 2 kopper hvit eddik eller sitronsaft til vann, og avslutt syklusen. I tillegg rengjøre blekemiddel og tøymykner dispensere for å fjerne vaskemiddel slik.

mineral Deposits

Mineralforekomster som finnes i vann kan bygge opp over tid, og etterlater en skitten rester inni vaskemaskinen. Disse mineralforekomster kan også bygge opp inne i slanger festet til vaskemaskinen, redusere vannføringen og resulterer i en maskin som ikke fungerer som den skal. Denne resten kan også skade klærne, falming farger og forårsaker stoff å bli tynn og grov. For å fjerne mineralforekomster, begynner et varmt vann syklus. Når vaskemaskinen er fylt med vann, hell i en kopp hvit eddik og en halv boks med natron. Fullfør vaskesyklusen. Gjenta denne prosedyren månedlig for å unngå mineral buildup.

Rengjøring

Det er viktig å holde vaskemaskinen ren slik at den kan rydde skikkelig klærne. For å fjerne store mengder skitt fra vaskemaskinen, la lokket åpent til innsiden er tørr. Vakuum skitt fra innsiden av vaskemaskinen, ved hjelp av en sugeslange vedlegg. Desinfisere innsiden av vaskemaskinen regelmessig ved å legge blekemiddel til en tom vask på høyeste temperatur mulig. Hold utsiden av vaskemaskinen fri for såperester og rusk ved å tørke den med en fuktig klut etter behov.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com