Mugg lukt i en Kohler Whirlpool Tub

June 28

Kohler tilbyr dusinvis av boblebad, inkludert Archer, Purist, under og Memoir modeller. Selv om selskapets boblebad tilbyr ulike funksjoner, fra ovner til musikk-synkronisert vannstråler til tilpasset belysning, ingenting som forstyrrer opplevelsen som en mugg problem. Mugg, tidlig mold, kan skade karet og føre til respiratorisk dysfunksjon, hodepine, trøtthet og andre helsemessige problemer for brukerne. Identifisere, behandle og forebygge mugg lukter i en Kohler boblebad innebærer den samme prosessen som noe annet merke av boblebad.

Identifikasjon

I en tidlig fase, har mugg en ofte ubehagelig, muggen lukt noe som ligner på bitter våt skitt. I senere stadier, har mugg en stygg, råtten egg-lignende stank. Selv om mugg ofte gjør seg kjent for nesen først, kan det også bli oppdaget av syne. Mugg fremstår som en tynn, filmy vekst med en hvit, blå eller grønn nyanse. I en Kohler boblebad, er det mest sannsynlig til å skje nær kranen eller knotter, inne eller rundt vannstråler, nær avløpet og / eller i hjørnene og kriker av karet.

årsaker

Fukt fører til mugg, som trives på fuktige overflater. Mugg i sin tur fører til mugg lukter. Regelmessig fuktighet gjør Kohler og andre boblebad en ideell grobunn for mugg-duftende ordensforstyrrelser. Et overskudd av fuktighet forårsaket av tette avløp eller vannstråler eller eventuelle lekkasjer i boblebadet kan føre til mugg å utvikle, som kan overfylte. For mye fuktighet kan også føre til mugg å utvikle seg i en Kohler boblebad. Når en av disse fuktighet-baserte årsaker skaper mugg, kan det fullt utvikle innen 48 timer, fra hvilket tidspunkt det vokser til det er helt eliminert.

Middel

Det første skrittet til å bøte stinkende mugg i en Kohler boblebad er helt tørking og lufting ut karet og området rundt. Wet-tørr butikk støvsugere med tynne, fleksible munnstykket vedlegg tjene som et verdifullt verktøy for tørking karet som de kan komme i avløp, kraner og jets som har sikkerhetskopiert. Etter skrubbing med en nonammonia vaskemiddel og en stiv børste, må mugg grundig behandlet med en 10-prosent oppløsning blekemiddel, som skal hvile på overflaten av mugg i 10 minutter før den ble skylt med rent vann og tørket.

Forebygging

Opprettholde riktig luftstrøm, drenering og ventilasjon fungerer som de mest direkte rutene for å hindre mugg og relaterte lukter i en Kohler boblebad. Windows, suge fans, avfuktere og ventiler alle hjelpe denne årsaken. Ideelt sett må luftfuktighet nær karet ikke overstige 40 prosent. Eventuelle lekkasjer i rør koblet til karet eller stoppet opp kraner, må avløp eller vannstråler rettes umiddelbart.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com