Hvordan jeg childproof mitt toalett?

September 13

Hvordan jeg childproof mitt toalett?


Mange mennesker har en tendens til å overse toalettet når childproofing et hjem. Et barn kan drukne hvis de kan få på toalettet lokket åpent og ha tilgang til vann i bollen. For ikke å nevne de rørleggerarbeid reparasjoner som kan være nødvendig hvis barnet faller et leketøy eller annen husholdning element ned bollen. Sørge for at lokket på et toalett kan ikke åpnes av et barn er svært viktig for å garantere barnets sikkerhet.

Bruksanvisning

1 Forstå at det er forskjellige toalettsete låser på markedet. De varierer i pris fra $ 7 til $ 16, og krever ulike nivåer av installasjon, selv om ingen bør ta mer enn 10 minutter eller så.

2 Betrakt en enkel toalettsete sikkerhetslås som passer over foran toalettet som en stor klemme og holder ned lokket. Denne type lås installeres på sekunder, og krever ikke at alle boltene fjernes for å installere. Det er også ideelt å ta på ferie til childproof toaletter på veien. Denne type lås vil koste ca $ 7.

3 Velg sikker passform toalett lås for om $ 12. Denne enheten har en base med sugekopper som passer til tanken, og en arm som strekker seg over hele lokket for å holde den fra å bli løftet. Det installeres også i løpet av sekunder. En voksen kan lett svinge armen ut av veien for å løfte lokket når det er nødvendig.

4 Kjøpe Kidco toalett lås for et sete lås som er mer permanent festet til toalettsetet, og har en arm som automatisk tilbakestilles når lokket er lukket. Denne anordning krever at boltene for toalettsetet bli fjernet ettersom enheten boltene på undersiden av setet. Armen er justerbar for å tilpasse tykkelsen av toalettsetet. Denne enheten koster rundt $ 16.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com