Slik Dekorer en moderne stue

August 3

Slik Dekorer en moderne stue


Ifølge Michael Webb i "Architectural Digest," moderne hjem - og i forlengelsen av, moderne stuer - vakte oppsikt da deres kule, lyse farger, rene linjer og en følelse av minimalisme treffe markedet over et halvt århundre siden. I dag er disse funksjonene omfavnet som vanlig, og mange dekorative elementer etter den moderne stilen finnes på markedet. I tillegg er det en enkel stil å reprodusere i en stue. Moderne dekorere følger vanligvis de samme prinsippene for å dekorere som andre stiler gjør; det bare inneholder møbler og tilbehør bygget i moderne stilarter inn i rommet.

Bruksanvisning

1 Velg et samlingspunkt for rommet. Et samlingspunkt framgår ofte av et spesielt slående arkitektonisk funksjon som en peis eller fra en du lager, som en skulptur og veggkunstgalleri. Hvis du oppretter en i stedet for å gå med en funksjon som allerede finnes i rommet, velger moderne stykker som moderne abstrakt veggen kunst og skulpturer.

2 Se etter møbler som har rene linjer. Moderne dekorere omfatter enkle utseende bygging i enkle, ofte nøytrale farger. I dette ser, er det ingen overstuffed sofaer og stoler og glass eller pleksiglass bord. I stedet demping - både den typen som kommer på brikken og de ekstra pynteputer - holdes på et minimum.

3 Bruk små dekorative tilbehør for å skape visuelle severdigheter. Selv om det kan virke som moderne dekorere og dekorative knickknacks er uforenlige, er de ikke. De trenger å bli valgt nøye; derimot; mindre er mer i dette tilfellet. For å gjøre dette arbeidet, "Real Simple" anbefaler at du setter like med like, noe som betyr at hvis du har valgt å lage en skjerm fra ulike typer brev, gruppere par stykker som du har sammen for å lage en liten skjerm på en side tabell eller peisen mantel.

4 Velg området tepper for å støtte moderne tema. Alissia Davic anbefaler på nettstedet "Rental Deco Digest" at du velger en geometrisk formet teppe hvis du har valgt å dekorere i en moderne stil. Området tepper ikke bare bringe flekker av farge til et rom, de kan hjelpe deg med å skape et samlingspunkt i moderne stue. For å gjøre dette, plasserer ditt område rug foran fokus veggen - dette kan være en peis eller bildegalleri - og plassere møbler rundt teppet.

5 Introduser farge for å stimulere visuell interesse. Til tross gravitating mot lys-farget nøytrale, kan moderne stue dekorere bruke ekstra oomph gitt til det ved å legge til et par stykker av livlige farger, møbler, sofaer eller stoler. For eksempel, hvis din Stuen har for det meste hvit, legg i en kobolt blå sofa eller rød stol. Det vil gi en visuell anker og gjøre rommet mer interessant. Pass på at stykket har moderne, enkel konstruksjon for å holde den jordet i moderne stil. Du kan også utføre denne oppgaven ved å male en av veggene en levende farger og la resten av dem hvite.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com