Kjøleskap temperaturkontroll slår ikke av på riktig temperatur

August 4

Kjøleskap temperaturkontroll slår ikke av på riktig temperatur


Den elektronisk temperaturkontroll på mange kjøleskap lar deg stille inn en bestemt temperatur punkt for både kjøleskap og fryser. Enheten kjører deretter å hevde at bestemt temperatur og slår seg av når temperaturen er nådd, slå tilbake på som nødvendig for å tine systemet eller opprettholde temperaturen. Men hvis kjøleskap temperatur kontroller ikke slå av på den innstilte temperaturen, noen feilsøking kan være nødvendig.

Temperaturkontroll Range

En ting å merke seg når du setter temperaturkontroll på et kjøleskap er akseptert temperaturområde for både kjøleskap og fryser. De fleste kjøleskap kan stilles mellom 33 og 46 grader Fahrenheit, og fryseren kan settes mellom minus 6 og 8 grader Fahrenheit. Hvis enten kontrollen er satt på toppen eller bunnen av området, kan kjøleskapet ha noen problemer med å opprettholde den aktuelle temperatur og kan ikke stoppe på nøyaktig temperatur.

Kjøleskap Dører

Sjekk kjøle- og frysedører for å sikre at døren tetter godt hver gang. Hvis det er noe å holde døren lukkes eller dørpakningen er skitne og unnlate å forsegle, vil varm luft fortsette å gå inn i kjøleskapet, endre interne temperaturen og påvirker temperaturkontroll. Vaske av pakningen med en fuktig klut og holde elementene bort fra døren slik at døren kan lukkes helt.

kondensator Coils

En viktig faktor i kjøleskapet kjøling er kondensatoren spoler, som kjøler ned luften som går inn i kjøleskapet. Da spolene er plassert bak kjøleskapet eller under kjøleskapet, smuss og støv kan samle seg, noe som senker luftstrømmen og påvirker den riktige temperaturovervåking. Slå av strømmen til kjøleskapet før rengjøring av kondensatoren spoler med en støvsuger børste.

kontroll~~POS=TRUNC Boards

De elektroniske temperaturkontroll på et kjøleskap betjenes ved hjelp av to styringskort som kan gjøre en dårlig forbindelse og forårsaker temperaturpunktproblemer. Mens dyktige eiere kan være i stand til å fjerne og erstatte kontrolltavler i kjøleskap, bør de fleste eiere kontakt kjøleskapet produsenten for service til én eller begge kontrolltavler.

termo~~POS=TRUNC

Et annet potensielt problem med kjøleskapet er hvis termostaten er sviktende, noe som vil føre til kjøleskapet for å kjøre forbi kjølesettpunkter. Hvis avrimingstermostat er defekt, kan kjøleskapet også være å bygge opp is eller frost i enten rom eller ikke kjører automatisk avriming på en jevnlig basis. En kvalifisert profesjonell for å få hjelp hvis andre feilsøkingstrinn mislykkes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com