Hva er årsakene til svarte flekker på Maple Tree Leaves?

August 16

Hva er årsakene til svarte flekker på Maple Tree Leaves?


Få trær kan holde en stearinlys til den majestetiske form av en stor lønn i landskapet, spesielt i løpet av høsten når disse utsmykkede trær vise sine sterke høstfarger. Avhengig av individuell variasjon, kan lønn trær vokse til modne høyder på 60 til 100 fot. Flekker på flikete bladene er et symptom på sykdom.

Leaf Spot Disease

Blad spot sykdommer er de vanligste sykdomstilstander i lønn trær. Coniothyrium, Sphaceloma og Diplocarpon er noen av de typer sopp arter som er ansvarlige for svart blad spot sykdom. Svart blad flekk sykdom oppstår som oftest i lønn i løpet av fuktig, kjølig vær og er mer vanlig i trær som vokser i skyggefulle steder.

symptomer

Svart flekk sykdom vanligvis påvirker de yngre blader og de som er bare å begynne å åpne. Flekkene kan først vises i nyanser av brunt eller rødt, gradvis snu svart som sykdommen utvikler seg. Prikkene kan være enten flat eller hevet, og kan føre til hull i de aktuelle bladene. Svart flekk sykdom kan forekomme i klynger av tilstøtende blader, men sjelden påvirker hele bladverket.

betraktninger

I de fleste tilfeller er svart blad spot ikke en trussel for helsen til en lønnetrær. Fuktighet og fuktighet er de viktigste årsakene til soppsykdommer i Maples. Selv om stedene kan avskrekke fra utseendet på bladverket, forsvinner soppen vanligvis etter tørrere vær erstatter de fuktige forholdene som er ansvarlig for utseendet på den svarte blad flekker. Regelmessig raking vil bidra til å holde området under lønn så klart og tørt som mulig, noe som reduserer sjansene for soppinfeksjoner som svart blad spot.

Behandling

Selv om sjeldne, kan sort blad flekk vedvarer og spredt over det meste av lønnetrær blader. I dette tilfellet vil et fungicid formulert for anvendelse på løvtrær bidra til å løse problemet. Den beste tiden å bruke en soppdreper spray er på en rolig, tørr dag. Nedbør i løpet av 24 timer soppdreper søknad kan skylle bort produktet før den har tid til å jobbe. Etter behandling av en lønn med soppdreper, skjære vekk fylte grener for å bidra til å skape enda luftstrøm rundt løvverk og bidra til å redusere tilsynekomsten av soppinfeksjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com