Hvordan Grow Meyer sitron planter

August 9

Hvordan Grow Meyer sitron planter


Meyer sitron er faktisk en mellomting mellom en sitron og en mandarin oransje treet. Den resulterende dverg evig sitrus treet er svært dekorative i utseende, men det gir stor, saftig gul frukt. Trærne ble utviklet for å bli dyrket i potter og plassert utendørs i USDA hagearbeid soner 8 eller varmere og inne i sone 7 og lavere. Meyer sitrontrær produsere små, intenst duftende blomster som blir avløst av frukt. Meyer sitrontrær kan holdes liten og kompakt eller tillates å vokse til en maksimal høyde på 8 fot.

Bruksanvisning

1 Kjøp en sunn Meyer sitron treet fra en kvalitet dyrker. Kjøp bare "forbedret" Meyer varianter som er virusfri. I Florida eller California, kan du være i stand til å oppnå gode trær fra plante barnehager. I andre deler av landet, kan Meyer sitrontrær tidvis bli funnet på hagesentrene med veksthus. Postordre er et annet alternativ så lenge temperaturen holder seg over frysepunktet under frakt perioden. Kjøp en plante som er minst 2 til 3 år og 2 til 3 fot høy for best resultat.

2. Finn en beholder som er riktig størrelse for å tillate et par år med vekst før repotting er nødvendig. For å maksimere treets høyde potensial når dyrkes utendørs, velg en 10-15 gallon beholder og en høyere eksemplar, opptil 4 fot. Grow et tre som vil bli holdt små og tilbringe vintrene innendørs i en gryte den størrelsen du vil bruke til andre innendørs anlegg med en lignende størrelse roten ballen. La plantene å bli root-bundet når de må holdes små. I hagearbeid soner 8 og varmere, kan trær dyrkes i bakken så lenge de er vannet flere ganger i uken i varmt vær.

3. Plasser et lag av små steiner, grus stor eller brukket potteskår i bunnen av potten til en dybde på minst 4 inches. Sørg for at potten har en drenering hull i bunnen. Kjøp en torvmose-basert jord blanding som er litt surt, sand og rask drenering. Alternativt lage din egen miks med like mengder torv og jord, og deretter legge til 20 til 30 prosent sand. Hell i en jord blanding lag, deretter plasserer roten ballen i potten. Legg jord på sidene for å bare dekke roten ballen, men beholde stammen over jorda linje. Hvis stammen er under jorden linje, det vil råtne.

4 Plasser potted sitron i en solrik, sørvendt beliggenhet. Temperaturen bør ideelt sett være 70 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 55 grader om natten. Trærne trenger full sol, åtte til 12 timer per dag. Om vinteren kan ved hjelp av en vokse lys som en veggmontert spotlight ligaen legge den nødvendige lys for å sikre at treet vil trives. Vann anlegget dypt en gang eller to ganger i uken. Hold treet fuktig, men ikke våt. Daglig misting anbefales.

5 Gjødsle Meyer sitrontrær med en nitrogenrikt produkt som en 2-1-1-forhold vannløselig eller slow-release granulert gjødsel. Gjødsel laget for sitrus eller avokado trær er ideelle. Gjødsle månedlig, bortsett fra om vinteren når gjødsel er ikke nødvendig. Beskjær skudd og suckers fra rundt stammen med husholdningenes saks eller små hagesaks. Meyer sitron bør dyrkes som en enkelt stamme, så holder den nedre stammen uten overflødige grener.

6 Sett sitrontrær utenfor om våren når natten tid temperaturer pålitelig bli over 55 grader. Hvis trærne blomstrer innendørs, bruk en pensel til å pollinere blomstene slik at de vil sette frukt. Bruk pensel til å plukke opp pollen og swish den rundt inne i blomsten. Når Meyer sitron blomstrer utendørs, bier vil gjøre pollinerende. Når nettene begynner å kjøle seg tidlig i høst, bringe anlegget innendørs. På denne tiden, vil frukten begynner å modnes ytterligere. Meyer sitroner er større og søtere enn vanlige sitroner. De er utmerket for matlaging.

Hint

  • Plukk moden frukt regelmessig for å maksimere produksjonen.
  • Beskytt plantene utenfor fra kalde vinder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com