Hva kan jeg legge på en Clay Pot Gjenopprette Finish?

June 10

Hva kan jeg legge på en Clay Pot Gjenopprette Finish?


Leire potter ser ren og frisk når du først kjøper dem. Over tid saltene fra gjødsel kombinert med eksponering til jord og vann forlater avsetninger på overflatene av leirpotter. Noen ganger pottene vil selv utvikle skorper som endrer farger, avhengig av mineralforekomster. For å få leire potten tilbake til sin opprinnelige finish, har noen rengjøring skje samt mineralforekomst oppløsning.

Elbow Grease

Albue fett er den første ingrediens i leire potten omsorg. Fjern de synlige mineralforekomster ved å skrape dem med en sløv kniv. Når flertallet av buildup er borte, kan du skrubbe overflaten av leire potten med en stålull eller stålbørste.

Såpe og vann

Såpe vil fjerne resten av avfallet klynger seg til utsiden av potten. Skrubb innsiden og utsiden av leire potten med en blanding av oppvaskmiddel og vann, bruk en skuresvamp. Skyll kjelen under kaldt vann.

Blekemiddel

Bleach fungerer som en sterilisator mens det også lysere noen flekker på leire. Dyppes i potten i en løsning av blekemiddel vann, ni deler vann til en del blekemiddel. Fortsett soaking i blekemiddel i 15 til 30 minutter eller til alle flekker er borte.

Vann

Vann utvanner urenheter eller toksiner etterlatt i leiren fra renseprosessen. Skyll potten og dyppes den i en bøtte med rent vann i minst 24 timer, eller til du er klar til å plante.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com