Den Gjennomsnittlig Gressklipper Livet

April 29

Den Gjennomsnittlig Gressklipper Livet


Gjennomsnittlig levealder for gressklippere er åtte til 10 år, i henhold til "Consumer Reports" test ingeniør Tom Mutchler i en "CBS Early Show" rapport. Vedlikehold, reparasjon og merkevarer er viktige hensyn i å velge en gressklipper som varer. Elektriske gressklippere har lavere reparasjonskostnader, ikke forurenser og er enklere for hjem hage bruk.

gass~~POS=TRUNC Gressklippere

Gass gressklippere har samme gjennomsnittlige levealder som elektriske gressklippere, men deres opprinnelige kostnaden er lavere ved ca $ 50, på tidspunktet for utgivelsen. Prisene varierer med motorstørrelse og bredde på klipperen. En elektrisk gressklipper dekker 1/3 acre på én batterilading. Boligeiere noen ganger velger de dyrere elektriske gressklippere å redusere nabolaget motor og støyforurensning av gass gressklippere. Enkelte lokalsamfunn har rabatt innbytteprogram for eldre modell gass gressklippere i et forsøk på å bedre luftkvaliteten.

Vedlikehold

Den gjennomsnittlige forbruker erstatter hjemmet hagen klipperen hvert sjette år, ifølge en makt utstyr Handel rapporten. Forventet levetid for en gressklipper er forbedret med minimale vedlikeholdsrutiner. Gressklipper reparasjonskostnadene gjennomsnittlig $ 50 til $ 75 per time, og kostnaden for en ny gressklipper varierer fra $ 300 til $ 600, på tidspunktet for utgivelsen. Vedlikehold bør gjøres etter hver klipping jobb og før slutten av klippesesongen.

etter Klippe

Slange eller skrape av gress utklipp under klippingen dekk etter hver bruk. En plast sparkel gir en bred kniv for skraping. Caked-på gresset forstyrre luftstrømmen og korroderer metall dekk. Korroderte metall klipperen dekk redusere forventet levealder på klipperen. Børste av utklipp fra den øvre delen av klippeaggregatet.

End of Season

Sjekk elektriske kraften klipperen skjøteledninger for sprekker og skader. Bytt dem om nødvendig. Har knivene profesjonelt skjerpet gang per sesong. Fjern alle gress og rusk fra undersiden av klippeaggregatet, inne sprekker og mellom bladene. Oppbevar klipperen på et tørt, godt ventilert sted. Bruk en plastplate under for å hindre at fuktighet korroderer metalldeler av klippeaggregatet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com