Nursery Decoration Eksempler

July 12

Nursery Decoration Eksempler


En av de mest skuffende fasetter av shopping i dagens masseproduserte importmarkedet er det unikt ikke eksisterer, selv etter å ha betalt en ganske heftig pris. Dette er like sant for barnehagen som for alle andre rom. Barnehage dekorasjoner trenger ikke være bare et opptrykk av en favoritt karakter i den siste filmen for barn. Mange ganger litt fantasi og oppfinnsomhet vil gi friske ideer til barnehagen som er unike for barnets hjem. Disse ideene også trenger ikke være dyrt å realisere.

Mobil Kits

Se etter en mobil kit i den lokale hobbybutikk. Disse pakkene kommer med alt som trengs for å gjøre et trygt dekorativt mobil til å henge over sengen. Kombiner en musikk-boksen mekanisme inni en av armene i mobil å fullføre tid æret tradisjon for babyen å bli lullet i søvn med barne sang, og gi ham auditiv stimulering.

veggtepper

Male et strå kurv i en lys farge for å koordinere med andre barnehager farger. Heng den fra taket på veggen med bred fargerike bånd. Bak hvert bånd plassere en seks fot dowel, den minste måler tilgjengelig. På taket tuppen av pluggen plassere en fargerike Mylar ballong som aldri trenger påfylling. Hvis ballonger gå flat holde dem vises flatt mot bånd. Velg hver ballong i en annen farge.

Ceiling Streamere

Velg fargerike 180 gram papir. Tegn et sirkulært mønster på hver brikke spiral mot midten. Skjær langs linjen mot midten for å avsløre en spiral som vil henge ned fra taket. Fest en liten bjelle eller et lett objekt som vil stimulere visuell nysgjerrighet for barnet. Prøv fargeutskrifter av andre familiemedlemmer. Prøv små bomullsdotter tilgjengelig på hobbybutikk. Når du velger mer enn én type slutten for streamer, koordinere motivene for å harmonisere med andre elementer i rommet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com