Slik reparerer en drivstoffledningen

June 19

Slik reparerer en drivstoffledningen


Mens bilprodusentene og mekanikk tendens til å være svært forsiktig med drivstoff-relaterte komponenter, kan drivstoffledninger noen ganger bli skadet eller lekker på grunn av feil håndtering eller friksjon med metallkomponenter i bilen. I tilfelle av en lekkasje eller skade drivstofflinjen bør skiftes ut i sin helhet, som lappe eller legge beslag kan være ineffektiv og endre lengde eller fleksibilitet av linjen. Heldigvis, men å erstatte en skadet drivstoff linjen er relativt enkel og krever bare grunnleggende erfaring fra bilindustrien.

Bruksanvisning

1 Løft opp bilen med jekken hvis kjøretøyet sitter for lavt, for å få et godt inntrykk av drivstoffledningen, som ligger på undersiden. Sted bukker under kjøretøyet når det ikke er nok bakkeklaring for å arbeide under bilen. Pass på at parkeringsbremsen er på. Gjennomgå bilens brukerhåndboken for den nøyaktige plasseringen av drivstoffledningen for din bilmodell hvis det ikke er lett å finne.

2 Ta på vernebriller og hansker og posisjon dryppe panner under drivstoffslangen.

3 Bruk en skiftenøkkel, skru mot klokken for å fjerne den kvinnelige montering fra de mannlige beslag på begge ender av drivstoffledningen.

4 Bruk skrutrekker til å løsne eventuelle festeklemmer som holder drivstoffledningen på plass. Som du løsne drivstoffledning, sørg for å unngå eventuelle drivstoff drypper utenfor dryppformen.

5 Fjern drivstoffledningen og la eventuelle gjenværende drivstoff renne ned i dryppformen.

6 Sett den nye drivstoffledningen, og pass på å følge stien etablert av festeklemmer. Drivstoffledningen skal være spesielt formet for å merke og modell for å unngå friksjonsskader.

7 Stram festeklemmer med skrutrekkeren og juster armaturer med skiftenøkkelen. Pass på å ikke stramme beslag for mye, men la ca 1/16 av en tomme på hver side for å la linjen for å forsegle riktig.

8 Rengjør og kast alle materialer på riktig måte.

Hint

  • Når du fjerner den gamle drivstoff linje, prøve og identifisere kilden til skaden. Som de fleste drivstoff linje lekkasjer forårsaket av friksjon med metalldeler, se etter fet eller polerte metalldeler som kan ha blitt gnir mot linjen. Hvis beslagene er for stramt, prøv å bruke to skiftenøkler, en til å holde den mannlige montering på plass og en til å skru den kvinnelige montering.
  • Som drivstoff og fordampet drivstoff er meget brannfarlig, ikke endre en drivstoffledning i nærheten av åpen ild eller gjenstander som kan forårsake gnister. Pass på å bruke sikkerhetsutstyr til alle tider og kontakte nødetatene hvis noen drivstoff eller konsentrert drivstoffdamp kommer i kontakt med øynene. For din egen sikkerhet og miljø, må du følge lokale forskrifter om avhending av bildeler og brukt brensel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com