Slik installerer Teppe på Stairs Tutorial

July 1

Slik installerer Teppe på Stairs Tutorial


Legge teppe til hjemmet ditt trapper roer fotspor, reduserer slitasje på overflater og bidrar til å skape et ensartet utseende for gulv i hele huset. Enten du skal installere et teppe løper som bare dekker en del av trappen eller et fullt teppebelagte trapperommet, trenger du ikke å ansette en entreprenør eller profesjonell så lenge du gjør de riktige forberedelsene.

Bruksanvisning

1 Fei eller støvsug trappa (inkludert stigerør) for å fjerne all skitt og støv, som kan forstyrre flatheten teppe installasjon.

2 Mål opp bredden på området som du ønsker å installere teppet, ved hjelp av et målebånd. Dette kan være hele trappen, eller bare et senter delen hvis du har tenkt å installere bare en løper. Mål hvor slitebanen møter stigerøret.

3 Cut tack teppe strips til å passe i målt med tinn klipp. Sett kuttet stripen mot stigerøret for å sikre at det dekker det området du trenger det for å dekke.

4 Plasser et ekstra stykke stripe butting opp mot stigerøret, og plasser avkappede like bak den. Nail stripen på plass med stifter orientere mot stigerøret. Installer en spiker hver 3 til 4 inches langs stripen, og legg en spiker innen 2 inches av hver ende for et sikkert grep.

5 Gjenta måling, kutting og spikre stripene på hvert trappetrinn. Vær forsiktig når du arbeider, fordi stripene er skarpe og du ikke ønsker å gå eller lene seg på en. Mål hvert trappetrinn separat; ikke anta at hvert trappetrinn er nøyaktig den samme.

6. Mål fra bunnen av den installerte teppet strimmel til enden av trappetrinnet. Legg 3 inches til denne målingen. Skjær teppe pad til denne bredden, og samme lengde som den installerte teppe stripe. Skjær med et teppe kutter eller et verktøy kniv. Du trenger et stykke teppe pad kutt på denne måten for hvert trappetrinn.

7 Sett puten fast opp mot teppet stripe og fest den på plass med 9/16-tommers stifter fra en stift pistol. Installer en stift hver 3 inches over puten.

8. Trekk fronten av puten tett over trappenesen av trappen og stift det på plass etter 3 inches mot undersiden av trappenesen. Skjær vekk overflødig padding som går utenfor Staples. Gjenta for hver trapp.

9 Rull teppet og kaste det opp trappen slik at den sitter over deg, med den nederste enden nær deg. Line opp den nederste kanten av teppet med bunnen riser av trappen slik at kanten er flatt mot gulvet nedenfor. Linje teppet opp med stripe området hvis du ikke installerer det over hele trappen.

10 Staple teppet på plass for å stigerøret hver 3 inches langs installasjonsområdet. Stiftene må trenge støtte fra teppet.

11 Trekk teppet tett opp over det første trappetrinnet. Trekk den mot tack stripen. Hold et kne kicker 2 inches fra stigerøret i sentrum av installasjonen område, holde nede foran med en hånd og holde i spaken nivå med den andre.

12 Bang mot spaken av kneet kicker med kneet. Dette vil strekke teppet og fest den til tack stripe. Gjenta strekke og feste hver 3 inches langs installasjonsområdet, jobber på begge sider, før teppet er sikker i tack stripen.

13 Linje opp et teppe verktøy og gummiklubbe med rommet mellom teppet strimmelen og stigerøret. Hit verktøyet lett å pakke teppet inn i gapet. Staple teppet inn i gapet på hver ende av tack stripe.

14. Hold teppet fast mot neste stigerøret og stifte det 2 inches fra bunnen av stigerøret. Teppet må strammes. Fortsett å stifte og strekker seg hele veien opp trappene til du har dekket hver trapp med teppe.

15 Kutt teppet for å passe tett mot undersiden av den øverste trappeneser. Belegge kantene på teppet med teppe lim og stift det til toppen av stigerøret hver 3 inches for å sikre den endelige stykke.

Hint

  • Alltid stift teppet direkte til trappen, ikke gjennom teppet pad, for beste bonding.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com