DIY Dryer reparasjoner

July 26

DIY Dryer reparasjoner


Tørketrommel reparasjoner kan være skremmende for de uinnvidde, selv om tørketromler er ofte lett å åpne opp og reparasjon. Tørrere kjøre på enten gass eller elektrisitet, og strømkilden kjører motoren og motoren blåser. Motoren blir et belte som ruller vannglass i en sirkel for å tørke klærne, og en timer slår av tørketrommelen etter en viss tid har gått. Kontroller alltid maskinens garanti før du begynner dine egne reparasjoner. Åpning tørketrommelen kan gjøre garantien ugyldig.

Bruksanvisning

1 Trekk ut tørketrommelen ventilen (hvis du har en gass-modell) og vakuum ut slangen hvis klærne ikke er tørking. Et tett lufthull kan føre til at tørketrommelen å drive ineffektivt.

2 Plasser et nivå på toppen av tørketrommelen og sjekke ånden boble. Juster bena på maskinen til den står i vater. En skjev Maskinen vil ikke fordele vekten inne i trommelen, noe klær for å holde våt.

3 Sjekk plastnaglene på døren hvis sikkerhetsbryteren ikke aktiverer riktig. En ødelagt pinne innenfor sikkerhets panelet vil føre til at det å mislykkes. Fjern sikkerhetsbryter ved å fjerne skruene og trekke den ut. Fjern ledningene ved å skru dem. Ta bryteren til jernvarehandelen for å finne en erstatning.

4 Trekk ut støpselet. Fjern baksiden av tørketrommelen ved å ta ut skruene hvis trommelen ikke er slått. Nå inne i enheten (mot motor) og dra i beltet. Hvis beltet er ekstremt løs eller kommer bort når du trekker på det, er beltet ødelagt og må byttes ut. Se på diagrammet i brukerhåndboken for riktig konfigurasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com