Design & Dekor Ideas for Small 12x16 Stuer

June 3

Bare fordi en stue er liten, betyr ikke at det er ubrukelig. Det er design og innredning triks du kan bruke for å skape en illusjon av rom. Unngå å fylle liten plass med rot. Dette er ikke plass til å vise dine knickknacks. Få så mange elementer av gulvet som mulig. En av hemmelighetene er å ha en klar gulvplass.

farger

Bruk lyse farger for å bidra til å skape en illusjon av et større rom. Det er et stort utvalg av pasteller, nøytrale og hvite å velge mellom. Velg en base farge og arbeide av den fargen med forskjellige nyanser. Plukk ut møbler i en solid farge, ikke mønstret. Hvis veggene er rosa, velge en annen nyanse av rosa for møbler. Teppet bør være den samme grunnfarge, men en annen nyanse. Male taket i samme farge som veggene. Dette bidrar til å trekke i rommet sammen og eliminerer dramatiske linjer. Unngå å bruke mørke farger eller mønstrede tapeter. Du vil ha det lille rommet for å se lys og luftig, ikke som en mørk, dyster hule.

Lett

Lys er et viktig element når du åpner opp et rom. Spot-belysning i hjørnene hjelper jage skygger unna. Gulvlamper som ligner fakkelen lysene har en retningsbestemt lys skygge bygget i. Dette peker lyset i taket, der lyset spretter ned igjen i rommet. Hold vinduene ryddig å slippe inn så mye naturlig lys som mulig.

Tilbehør

Velg tilbehør nøye. Legg en stor vegg speil for å reflektere lys og farge i rommet. Det skaper utseendet på en stor plass. Du kan også flis en vegg med speil for den samme effekten. En stor, lys maleri er bedre enn en gruppe små. De små malerier vil forsterke den vedlagte følelsen ved å legge rot. Hold møbler liten og plasser den i nærheten av murene. Prøv en kjærlighet sete og et par små stoler i samme farge som veggene eller rug. Dette er ikke plass til en sofa og over-utstoppede stoler. Velg glassbord; Dette gjør at du kan se gulvet under bordet og opprettholder en illusjon av en åpen plass. Vurdere å legge en innebygd, gulv-til-tak bokhylle. Dette krever lite gulvplass mens utnytte mye nyttig plass. Organiser hvert element på bokhyllen for å holde rommet ryddig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com