Design Ideas for Kjellere av Raised Ranches

May 21

Design Ideas for Kjellere av Raised Ranches


En hevet ranch er en en-nivå hjem der fundamentet er hevet over bakken og kjelleren fungerer ofte som en del av boarealet. I noen tilfeller er det kjelleren en sekundær inngang til hjemmet. For å få tilgang hovedetasje i en hevet ranch, du vanligvis må klatre innvendig eller utvendig trapp, så kjelleren fungerer som en praktisk inngang til ditt hjem. Noen design ideer vil gjøre hevet ranch kjelleren en innbydende plass til familie og gjester.

entryway

En av de viktigste funksjonene i en hevet-ranch kjelleren er et tilgjengelig portrom. Velg franske dører hvis kjelleren har en formell ferdig utseende. Franske dører tillate deg å åpne begge dørene samtidig hvis du trenger en større åpning for å installere nye møbler eller hvitevarer. Sats på skyve glassdørene hvis du har kjæledyr eller en walkout kjeller som fører til hagen din. Dersom døren kjelleren blir brukt som en primær inngang ved å velge en solid tre eller syntetisk dør med en glasskjerm for å beskytte den mot forvitring.

gulv

Siden kjelleren er en svært synlig område i en hevet ranch, velger gulv som er varm og innbydende. Unngå eksponerte betonggulv som har en tendens til å være kaldt og ubehagelig. Velg en høy trafikk nøytral teppe i beige, brun eller lys brun å legge varme til rommet. Hvis du har kjæledyr eller ønsker å beholde kjelleren kjølig, velge keramiske fliser eller linoleum for en hevet-ranch kjelleren design. Installer parkett hvis du vil at kjelleren for å ha et ferdig utseende som ligner en hule. Bruk kun parkett hvis du har gips i kjelleren fordi betongvegger og trepanel ikke utfylle parkett.

Lighting

På grunn av de ikke-hvelvede tak og bakkenært område, belysning spesielt viktig i en hevet-ranch kjelleren. Unngå lysrørlamper og høy watt halogen lyspærer som kastet en hard blå-hvit glød i rommet. Velg myke, hvite 60-watts pærer for lysarmaturer, lysekroner, gulvlamper og bordlamper. Å gi stemning og ekstra belysning, sted stearinlys på slutten tabeller og kaffebord rundt i rommet.

møbler

Hvis du vil at portrom kjelleren for å være en komfortabel stue som tar imot familie og venner, velge komfortable sitteplasser. Velg en overdimensjonert sofa og stol designet med en jord-tone stoff eller et mykt skinn. Velg naturlig tre aksent bord og smijern lampe stands. Accessorize med plysj dekorative puter, kaste tepper og fargerike kunstverker. Varme farger som sjokolade brun, mørk rød, dyp lilla og gul-gull gjør en hevet-ranch kjelleren et inkluderende miljø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com