Hvordan holde vaskebjørn Away From Birdfeeders

May 21

Raccoons er kreative og vedvarende skapninger. Gitt muligheten, vil de gå ut av deres måte å omgå hindringer satt foran dem, spesielt i navnet på mat. Raccoons vil spise nesten hva som helst. Hvis du har dem i ditt område, kan det hende du har lagt merke til at de vil gå gjennom søppel, fugl mater, kjæledyret mat - mer igjen utenfor. Å sette sammen flere av de følgende kreative løsninger kan bidra til å forhindre disse crafty gnagerne fra å komme inn i din fuglemat.

Bruksanvisning

Holde Raccoons fra fuglebrett

1 Monter fugl som mater på en stang. Pass på at pol holdes borte fra trær, gjerder og andre objekter som kan gi tilgang til materen ovenfra.

2 Fest røret løst rundt stangen. Det bør bevege seg ved berøring, slik at det vil gi en ubalansert klatreflate for vaskebjørn. Den brå bevegelse kan også skremme dem bort.

3 Installer en vaskebjørn eller ekorn baffel på toppen av stangen, like under materen. Dette ser ut som en gigantisk opp ned bolle. Ledeplaten må være minst 4 fot ut av bakken for å hindre at vaskebjørn fra gripe inn i ytterkanten og klatring det.

4 Spray vaskebjørn frastøtende rundt området. Denne sprayen kan fås på mange fuglemating butikker og burde ikke skade vaskebjørn.

Hint

  • Hvis crafty vaskebjørn foil alle de ovennevnte tiltak, kan det hende du trenger å få din fugl som mater i om natten og ta det ut igjen i morgen for å hindre at disse nattlige matere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com