Hva bruker du til å rense den Overløp i en bathroom sink?

August 3

Hva bruker du til å rense den Overløp i en bathroom sink?


Overløp avløp på badet vasken fanger overflødig vann før vask renner over og når andre flater rundt på badet. Denne mørke, hule delen akkumulerer fukt og lukt, noe som gjør det viktig at du rengjør denne avløp regelmessig akkurat som du gjør med andre avløp i hjemmet.

regelmessig rengjøring

Regelmessig rengjøring av overløp avløp kan gjøres med sluk børste til å rense bort rester og andre buildup fra veggene i avløpet. Denne børsten bør settes inn i dreneringsåpningen og skjøvet inn og ut flere ganger i ca 10 sekunder for å rengjøre drenerings vegger. Plasser en trakt i dreneringsåpningen og hell i ca 2 liter kokende vann for å skylle den fjernet rester ned i avløpet.

Månedlig eller Annenhver måned Rengjøring

Dypere rengjøring kan gjøres med en kombinasjon av natron og eddik, som til sammen vil arbeide for å rense og fjerne lukt i avløpet. Dette er spesielt nyttig når du oppdager en mugg lukt, eller kan se misfarget buildup akkumuleres rundt dreneringsåpningen. For å bruke disse rengjøring elementer, plasserer en trakt i åpningen av avløp. Hell en kopp natron i trakten, etterfulgt av en kopp hvit eddik. La ingredienser skum og flytte inn i avløpet. Når all oppløsning er ut av trakten og inn i avløpet, la skummet arbeide i 10 minutter. Skyll ut trakten, plasser den i avløpet igjen og sakte hell 2 liter kokende vann gjennom trakten. Skummet vil arbeide for å fjerne eventuelle gjenværende buildup fra avløps veggene mens deodorizing og rengjøring også.

Desinfisere Drain

Overløp renne i vasken kan ofte samle mold, mugg og andre bakterier som bør fjernes for å holde badet området trygt. For å desinfisere, fylle en sprayflaske med tre deler vann til en del blekemiddel. Rett dysen av sprayflaske inn i åpningen av overløp avløpet og spray ca 10 fulle spruter av oppløsningen. Blekemiddel vil drepe bakterier og desinfisere overløp avløp.

betraktninger

Hvis du velger å bruke noen form for kommersiell renne renere, lese etiketten for å sikre at løsningen er sikker for bruk på din type rørsystemet. Disse rengjøringsmidler kan være effektive, men ofte inneholder kjemikalier som ikke bør brukes i hjemmet, spesielt når du kan erstatte kjemikalier med en mer naturlig hjemmelaget rengjøringsmiddel som skal utføre samme oppgave. Vær forsiktig når du håndterer det kokende vannet. Sørg for at du helle sakte for å unngå å brenne huden din når du håndterer vannet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com