Slik installerer teppe med møbler i rommet

August 2

Installere teppe med møbler i rommet er ikke anbefalt av de fleste profesjonelle teppe installatører. Men hvis du bor i et enkeltrom, eller har ikke noe sted å sette dine møbler for å installere teppe du kan finne det en nødvendighet. Vær forberedt på å gjøre noen tunge løft og ha litt tålmodighet, som å installere teppe med møbler i rommet er tidkrevende og krever arbeidskraft.

Bruksanvisning

Preparat

1 Mål rommet. Bruk et målebånd og måle lengden og bredden på rommet, slik at du vet hvor stort å kutte teppet. Du må også måle og kutte puten hvis du bruker teppe polstring. Den enkleste teppe å legge er gummi-støttet teppe fordi det krever ingen polstring eller tack strimler for å holde den på plass.

2 Finn et sted hvor du kan spre ut teppet, snu det og klippe det til å passe målingene som du har tatt. Du trenger et teppe kniv til å kutte teppet.

3 Fjern eventuell gammel teppe, padding og / eller tack strimler fra gulvet. For å gjøre dette må du jobbe på den ene siden av rommet om gangen, stabling møbler på den andre siden av rommet mens du går.

4 Rengjør gulvet, slik at det ikke er rusk.

5 stable møbler på motsatt side av rommet fra der du har tenkt å begynne å legge teppet.

Installasjon

6 Fest nye tack strimler til gulvet langs veggene på siden av rommet du arbeider med. Gjør dette ved å plassere tack strimler ¼ tomme fra veggen og bruke ¼-tommers spiker å hamre ned strimler. To spiker pr stripe vil være tilstrekkelig. Hvis du bruker gummi-støttet teppe, bruke dobbeltsidig tape og plasser tape langs kanten av teppet hele veien rundt teppet kanten.

7 Legg ned padding og rulle ut halvparten av teppet over polstring. Deretter fester teppet til tackstrips hjelp av hammer, eller fjerne støtte til tosidig tape og legge teppe på gulvet langs kanten av veggen, avhengig av hvilken type teppe du har. Sørg for å glatte teppet ut som du går for å unngå å ha noen krusninger på gulvet.

8 Stack alle møbler på siden av rommet der teppet er lagt, og gjenta trinn 1 og 2 på den nye siden av rommet. Det anbefales å bruke en rett stykke trelast å strekke tepper på vegger hvor du vil legge den til tack strimler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com