Hva slags Laminat Vil du legger i en kjeller?

June 13

Hva slags Laminat Vil du legger i en kjeller?


Kjellere kan være vanskelig å gulvet skikkelig. De er nær fundamentet, noe som betyr at når huset legger seg, kan gulvet være gjenstand for fordreining eller sprukket. De er ofte fuktig, noe som kan føre til skade på normale skogen. Tile kan fungere godt hvis riktig installert, men kan være kaldt å ta på. Laminat, laget av lag av plast med en partikkel-bord kjerne for styrke, kan være en av de beste alternativene, så lenge du kjøper riktig type.

Under-Grade Laminat

Laminat er noen ganger gjort til forskjellige formål. Når du kjøper din laminat, sørg for at den er godkjent for under-grade bruksområder. Dette betyr under bakkenivå, eller i kjelleren. For kjellere har fuktighets- og temperatur problemer, kan ikke alle laminatgulv være konstruert for dem. Kontroller at laminat du kjøper er vurdert for disse forholdene.

flytende Gulv

Flytende gulv kan hjelpe deg å installere laminat seksjoner lettere. Et flytende gulv er et laminatgulv som ikke er limt eller spikret. I stedet, blir platene klemmes fast til hverandre. Så lenge du lar plass for laminat å utvide, kan dette være et godt alternativ. Det kan være vanskelig å gjøre limet hefte ordentlig til et betonggulv i en kjeller, særlig en eldre etasje.

Laminat Tile til rett formål

Laminat kan se ut som tre eller stein, og kommer i en rekke av plank og fliser former. Det er ingen beste form for en kjeller, så lenge det er vurdert for under-grade arbeid, så velg laminat som passer din stil. Det kan være lurt woodlike laminat å matche tre i kjelleren, for eksempel. Holdbarheten er også viktig. Mange bruker sine kjellere som lekerom, som krever laminat med et sterkt lag av beskyttende plast.

laminat Forberedelse

Fordi fuktighet er en så viktig faktor når gulv en kjeller, er det best å gi din laminatgulv tid til å akklimatisere seg til forholdene. Kjøpe gulv og lagre den i kjelleren for minst et par dager. Dette gir tid for fuktighet i kjelleren og laminat å vokse tettere sammen slik at du får plass i gulvet uten å bekymre deg så mye om ekspansjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com