Hvordan vite om en sentral klimaanlegget Trenger en Charge

May 30

Hvordan vite om en sentral klimaanlegget Trenger en Charge


Hvis du har slått på sentral aircondition og ble forferdet å finne ut det er ikke kjøling huset ditt riktig, er det en rekke ting som kan være galt. Før du ringer en reparasjonsservice, er det noen grep du kan ta for å avgjøre om en sentral klimaanlegget trenger en kostnad. Ved å eliminere eventuelle andre mulige årsaker til manglende kjøling, kan du spare penger på en dyr reparasjon samtale.

Bruksanvisning

1 Start med å slå på sentrale luft og stille termostaten for 65. Vent i minst 15 minutter. Hvis romtemperaturen lesing ikke har flyttet, eller har gått opp, må du diagnostisere problemet.

2 Sjekk om viften fungerer. Mens enheten er på, gå ut og se på den sentrale luft enhet. Hvis du ikke kan se en fan snu, kan motoren har brent ut. Ikke stikke hendene eller gjenstander inn viften for å se om det fungerer. Hvis viften er i bevegelse, gå videre til neste trinn.

3 Se på termostaten igjen. Har huset føles kjølig? Hvis lufttemperaturen inne i ditt hjem er målbart kjøligere enn utenfor, kan du bare ha en ødelagt termostat. Selv om dette kan kontrolleres med et Ohm meter, er det best å overlate dette til fagfolk. Hvis termostaten ser ut til å fungere skikkelig, gå videre til neste trinn.

4 Stikk hånden foran en av lufteventilene. Pass på at det ikke er den kald luft returporten, men heller lufte hvor du vanligvis føler deg kald luft inn i huset. Mens enheten er i gang, legger hånden over ventilen. Hvis luften føles varm, er dette den beste måten å vite om en sentral klimaanlegget trenger en kostnad. Når du har gått gjennom alle punktene ovenfor og snevret det ned til varm luft som kommer ut av ventilene, kan du være trygg på at du har å gjøre med en enhet som må ha sin freon belastes.

5 Ring oppvarming og kjøling spesialist. Du bør ikke forsøke å lade enheten på egen hånd. En spesialist vil kunne raskt legge en freon kostnad til din sentrale klimaanlegget og enheten vil være funksjonelt i løpet av minutter.

Hint

  • Sjekk din sentrale klimaanlegget hver vår før det er for varmt ute. Dette vil hjelpe deg å fange eventuelle problemer før varmt vær treff.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com