Slik fjerner maling fra Metal Furniture

March 19

Gjenopprette metall møbler krever riktig at du fjerner malingen helt før ommaling eller omlakkering. For å fjerne maling fra metall, må du bruke en annen prosess enn å fjerne maling fra trevirke. Du må ta spesielt vare for å sikre at metallet er renset og fri for rust før lakkering. Ta ut og behandle boblende, chipped, eller rusting maling aggressivt å stoppe maling i området fra sviktende. Riktig malingsfjerning og lakkering vil forlenge levetiden til møbel og forhindre rust.

Bruksanvisning

1 Rengjør lakkerte metalloverflater. Grundig rengjøring vil tillate malingsfjerner for å arbeide mer effektivt. Rengjør malte flater med såpevann eller vaskemidler. Hvis vanskelige flekker vedvarer, må du bruke en mer aggressiv renere og skrubber.

2 Bruk generøse mengder maling stripper til de malte flatene med en børste eller klut. Avhengig av stripper brukes, kan det ta flere timer for stripper for å kurere.

3 Scrub malingen med en sparkel og stålbørste. Bruk en klut skrubber for å fjerne malingen uten å skade metallet under. Hvis malingen ikke lett begynne å gå av, bruke mer stripper, og la den sitte. Unngå å bruke stålull fordi det kan skade metallet.

4 Rengjør metall grundig når du har fjernet alt av maling. Bruk en stålbørste til å skrubbe alle de gjenværende maling av. Rengjør alle metalloverflater med en stålbørste, og følger med en ren klut og white spirit. Bruk white spirit sjenerøst å rengjøre alle overflater før lakkering.

Hint

  • Du kan ofte fjerne maling uten å skade metallet under ved hjelp av strøm skiver eller sand blasters. Hvis du bruker en av disse, starter på et lite synlig område først for å være sikker på metallet ikke er skadet i prosessen.
  • Test malingsfjerner på en diskret plassering før bruk for hele mål å sørge for at prosessen er effektiv uten bivirkninger.
  • Bruk en maske når du arbeider med white spirit og malingsfjerner, og arbeid i et godt ventilert område.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com