Lawn Blight Treatment

March 1

Lawn sykdom på planter forårsaket av vekst av sopp. Sopp kan begynne å voksen når temperaturen blir 75-90 grader og fuktig. I høye temperaturer GLS produksjon vil dramatisk øke. I lav temperatur plen sykdom hos viser liten aktivitet. Spredningen av plenen sykdom på planter påvirkes av høye nitrogen nivåer, overdreven vanning eller overflødig tekke.

Forebygging

Det er best å forebygge plen sykdom på planter for å unngå behandling av vanne plenen skikkelig, holde plenen klippes til riktig høyde. Riktig drenering etter en kraftig regn er nødvendig for å hindre at plenen sykdom på planter. Denne sykdommen kan spres av en gressklipper som meiet infisert gress tidligere. Hvis en hage tjenesten er ansatt er det viktig å diskutere sine sykdomsforebyggende metoder. For å hindre plenen sykdom på planter det er også viktig å fjerne overflødig tekke. Tekke bør reduseres med ½ inches i året ved å aerate to ganger i året. For å hindre plenen sykdom på planter når seeding bluegrass er det best å legge 20 prosent flerårig raigras. Den passende befruktning er nødvendig for å forebygge sykdom på planter plen.

Behandling

Den beste måten å behandle plen sykdom på planter er å bruke soppdrepende midler på det skadede området. Denne metoden for behandling bør brukes i løpet av våren for å gi de beste resultatene. Påfør soppmidler i løpet av denne sesongen like før eller like etter at symptomene dukker opp. Etter gjentatte brukt plenen kan bli resistens mot soppmidler. Det er viktig å rotere gjennom ulike typer av fungicider for å hindre motstand.

Det er tre typer av soppmidler for plen sykdom på planter, kontakt fungicider, systemiske soppmidler eller penetrant soppmidler. Når den brukes på plenen blight kontakt fungicider vil drepe sporene som forårsaket sykdommen. Når systemiske soppmidler blir tilført en plen det påvirker gressplener sirkulasjonssystemet og røtter. Sammenlignet med kontakt, har systemiske soppmidler en lengre gjenværende levetid. Påvirker det penetrant fungicider har på plenen kan bli sammenlignet med systemisk behandling. Penetrant fungicider forskjellig fordi de arbeider for å behandle og forebygge plen sykdom på planter ved å stoppe veksten av patogener.

Det er viktig å bruke riktig soppdreper for plenen å gi de beste resultatene og for å sikre at du behandler årsaken til sykdommen. Det er soppmidler som er kjent for å drepe av organismen og insekter som er gunstig for en plen. Lawn sykdom på planter vil vanligvis starter på ett sted på plenen før de sprer seg. For å minimere skade på plener økosystem det anbefales når du bruker soppdrepende å få øye behandle plenen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com