Hvordan erstatte Tanning Bed lysarmaturer

January 24

Tanning senger er en flott måte å få en fin brunfarge uansett hvordan været er utenfor. En tanning bed ytelse er tungt basert på den type pærer som brukes og deres effektivitet. Hvis pærene begynner å miste makt så er det definitivt på tide å endre dem. Det er viktig å vite at ikke alle tanning bed pærer er det samme, så sjekk produsentens instruksjoner for å kontrollere hva slags pære må brukes i spesielle enheten når du skifter tanning pærer.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Åpne tanning bed og finn pære (e) som må endres. Vri pære akkurat som du ville gjort hvis du var erstatte noen standard fluorescerende lyspære.

2 Merk Solseng er merke, modell og år, samt størrelsen og effekten på pærene som brukes av den aktuelle enheten. De fleste solarium designet for hjemmebruk krever F71, 100-watts typen pærer med metallpinnene på hver ende.

3 Rengjør Solseng er akryl med solarium renere før du skifter pærer.

4 Installer hver pære ved slipping endeutstikkerne på plass, og deretter vri pære for en halv omdreining, akkurat som du ville gjort hvis du var erstatte en vanlig lyspære. Replacng alle pærer, ikke bare de som ikke fungerer, vil sikre en jevn brunfarge.

5 Tørk av tanning bed med en ren klut etter å erstatte pærer.

Hint

  • For lyspærer som bruker startere, sjekk dem samtidig du skifter pærer.
  • Ta en rask titt på kjøleviftene å sikre at de fungerer som de skal, da dette vil øke effektiviteten i tanning bed.
  • Følg alltid produsentens retningslinjer for størrelse og effekten av pærer som må brukes.
  • Hotter pærer gjøre Soling kortere og gi raskere og mørkere tans, men de ikke tan så dypt, og dermed tan blekner raskere.
  • Kjøpe pærer i bulk kan spare deg for penger.
  • Hvis du ikke er kjent med de delene av et solarium, er det best å la oppgaver som å erstatte pærer til en profesjonell.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com