Hvordan få Mold ut av Grout Marble med natron og hydrogen peroxide

March 11

Akkurat som mange husholdningsartikler, marmor og fugemasse er utsatt for å tiltrekke mold og mugg, som er sopp som lett kan vokse i fuktige områder i hjemmet. I tillegg til å forårsake fysiske irritasjoner, kan mold skade marmor ved permanent farging det, noe som er grunnen til at du bør fjerne mugg så snart du ser det på marmor eller i marmor flis fugemasse. Ved å gjøre en grøtomslag med natron, hydrogen peroxide og vann, kan du fjerne mugg og andre organiske flekker, gjenopprette marmor til sin tidligere kvalitet.

Bruksanvisning

1 Ta på rengjøring hansker og vernemaske.

2 Lag et omslag ved hjelp av enten natron eller hydrogen peroxide. For en natron grøtomslag, hell 1/2 kopp natron i en bolle og sakte legge vann til natron til blandingen danner en struktur som ligner i tykkelse til peanøttsmør. Hvis du heller vil bruke hydrogenperoksid, som er spesielt nyttig for organiske flekker som mugg, tilsett 1/2 kopp pulverisert kritt eller talkum til bollen i stedet for natron. Deretter legger 12 prosent hydrogenperoksyd til den pulveriserte kritt eller talkum inntil det er også teksturen av peanøttsmør.

3 Spre grøtomslag på mold flekken på marmor fugemasse slik at omslaget er omtrent 1/4 til 1/2 tomme i tykkelse. Du kan spre grøtomslag med en slikkepott eller en tresleiv. Bare sørg for at du rengjør sprederen grundig med varmt vann og såpe når du bruker den til å spre grøtomslag.

4 Dekk grøtomslag med et ark med plastfolie.

5 La grøtomslag på fuger i 24 til 48 timer.

6 Fjern grøtomslag og vask fugemasse med rent vann og en mild flytende oppvaskmiddel. Skyll og deretter la fugemasse tørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com