Hvordan Drain gass fra en Rigid Høytrykksspyler

February 4

Making reparasjoner til drivstoff-relaterte deler av Rigid høytrykksvasker krever tømme drivstofftanken. En måte å tømme drivstofftanken er å la motoren gå til tanken er tom. Den beste måten å tappe gass fra en Rigid høytrykksvasker er med en hånd hevert. En hånd hevert har to rør som kobles til en pære. Pæren suger brennstoffet fra tanken og støter brennstoffet gjennom det andre røret. Håndvannlåser er tilgjengelig på jernvareforretninger.

Bruksanvisning

1 Plasser Rigid høytrykksvasker på et flatt underlag. Fjern tennpluggledningen fra tennpluggen. Dette vil bidra til å forhindre eventuelle utilsiktede gnister mens du tappe gass fra drivstofftanken.

2 Plasser en ekstra gassbeholder ved siden av høytrykksvaskeren i nærheten av bensintanken. Vri gasskappen på drivstofftanken mot klokken med hånden og fjerne det fra drivstofftanken. Fjern lokket fra reservegassbeholder.

3 Sett solid rør av hånden presses inn i drivstofftanken høytrykksvaskeren. Plasser enden av den hånd presses fleksible rør inn i det ekstra gassbeholder.

4 Hold hånden hevert oppreist slik pære på toppen peker oppover. Klem og slipp hånden hevert pære presses gassen fra høytrykksvaskeren inn i gassbeholderen.

5 Fortsett å klemme og frigjøre pære inntil all gassen er ute av drivstofftanken høytrykksvaskeren.

Hint

  • Aldri sug gass muntlig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com