Hvordan Sett en Vannramme Sammen

April 9

En vannseng ramme består av tradisjonelle hodegjerde og skinner pluss en plattform for å tåle vekten av en full vann madrass. Montering av rammen er i hovedsak et spørsmål om bolting delene sammen, selv om det hjelper å ha et ekstra sett med hender, så rekruttere en venn til å hjelpe deg å sette sammen en vannseng ramme som du følger disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Velg nøye hvor du ønsker å sette opp vannseng som det vil ikke bli lett flyttes en gang montert og fylt med vann.

2 Monter 2 plattform støtter, også kalt stigerør, som består av 4 brett med hakk i midten. To planker glir sammen ved å montere hakket ett bord i den andre for å danne en X.

3 Plasser plattformen støtter jevnt fordelt på gulvet området der vannseng vil bli montert.

4 Len hodegjerde mot veggen, og plassere de to sideskinner på gulvet på hver side av hodegjerde for å gi et inntrykk av hvor mye plass sengen vil okkupere.

5 Bolt siden skinnene inn i hodegjerde ved hjelp av tre til fire bolter på hver side rail, avhengig av bygging av vannseng. Ikke stram boltene ennå; la litt slingringsmonn for justeringer.

6. Bolt fotbrettet til de motsatte ender av sideskinnene ved hjelp av fire til seks bolter på hver side. Du har nå en rektangulær seng ramme med to plattform støtter på gulvet inne i rammen omkretsen.

7 Legg plattform lamellene (store rektangulære biter av kryssfiner) på plattform støtter og innsiden leppe av sideskinnene.

8 Sikre plattformen støtter til sengerammen ved hjelp av L-formede braketter og korte skruer. Den ene ende av hver brakett skruer inn i plattformen, og de andre skruer inn i sengerammen. De fleste vannsenger vil ha 10 L-formede brak fester plattformen støtter på rammen: 2 hver på hodegjerde og fot bord, og tre på hver side skinnen.

9 Plasser vannseng varmeapparatet i midten av plattformen og før kabelen til et hjørne der strømledningen kan settes inn gjennom et trekantet hull i hjørnet. Plattformen brikkene har hjørnene avskåret for dette formålet.

10 Plasser liner inne i rammen, og sørg for at den passer inn i hvert hjørne.

11 Brett ut vannseng madrass med påfyllingsventilen vendt oppover og mot foten av sengen.

12 Fyll vannseng madrass med en hageslange og plugg i varmeapparatet.

Hint

  • La vannet oppvarmes til den ønskede temperatur før bruk av sengen. Dette vil typisk ta 24 timer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com