Earthbox Alternatives

February 27

Earthbox Alternatives


Flere mennesker er begynt hager i lys av fornyet interesse i miljøet og utfordringer i strekk mat budsjetter. Ikke alle har plass eller tid til å vie til en full-fledged bakgård vegetabilsk patch og Tucker (tm) er en praktisk løsning på disse problemene. Men å lage din egen alternative planter koster mindre og tillater bruk av elementer som kan allerede være tilgjengelige i garasjen, kjelleren eller den lokale jernvarehandelen.

containere

Enhver Earthbox alternativ krever noen sentrale komponenter. Tøffe semi-fleksible plast totes, slik som de laget av Rubbermaid (tm) eller fem-gallon plast malingsspann er å foretrekke til billigere og mer sprø plastbeholdere som kan sprekke eller brekke når boret eller kuttet.

Du trenger to Istabelbare beholdere. Den ytre beholder danner et reservoar for å holde en konstant mengde vann for plantenes fuktighet krav. Bor ca tre hull i denne beholderen ca to inches fra bunnen slik at overflødig vann kan renne unna.

Den indre beholder må passe tett inne i den ytre beholder. Denne indre man må ha flere hull boret inn i dens bunn, slik at planterøttene god drenering og tilgang på oksygen.

Tilbehør

Fylle vannbeholderen hver dagene. Planene for de fleste Earthbox alternativer innlemme en lengde på PVC-rør eller plastrør for å gjøre påfylling enkelt uten å forstyrre planter eller jord. Skjær den nedre ende av denne fyllerøret i en vinkel for å tillate vann å flyte lett inn i reservoaret.

Noen systemer bruker dam kurver til å holde plantene på plass og for drenering. Andre systemer bruker den indre plastbeholderen, perforert med mange hull, for å oppnå det samme resultat. Du kan klippe større hull i en ledig lokket og fest lokket på plass på toppen av planter, og danner en effektiv permanent mulch som kutter ned på vann fordampning.

Hvis du vokse høyere planter, noen type, trenger du et espalier. Dette kan være så enkelt som et par kvister surret sammen og fast i planter jordsmonn. Du kan konstruere andre fra PVC-rør og koblinger.

Jord

De fleste Tucker-lignende plante systemer anbefaler å bruke kommersielle potting jord i motsetning til vanlig hagejord. De kommersielle potting mikser gi bedre drenering og pleier ikke å klumpe seg og stivne. I tillegg kan mange er formulert med plante mat og kan inneholde vanntilbakeholdende krystaller. Disse jord levere en konstant jevn tilførsel av næringsstoffer som plantene trenger for optimal vekst.

For voksende vanlige grønnsaker og blomster, fungerer en allsidig potting mix også. Hvor mye du trenger avhenger av størrelsen på beholderen. For eksempel vil en ett-kubisk yard pose med plantejord være nok til å fylle en 18-gallon veske eller en fem-liters spann.

Gjødsel

Planter vil få de fleste av sine næringsstoffer fra potting jord for et par måneder. Men de har en tendens til å vokse svært raskt under optimale forhold knyttet til Tucker teknikker og kan trenge supplerende fôring. Mange gjør-det-selv-systemer innlemme et bånd av slow-release gjødsel plassert rundt den indre omkretsen av beholderen, holder jord. Andre bruke en utvannet tang eller fisk-emulsjon gjødsel løsning mens påfylling vannbeholderen en gang i uken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com