Hvordan fikse en punktert Oppvaskmaskin

January 9

Hvordan fikse en punktert Oppvaskmaskin


Oppvaskmaskin badekar eller hus er vanligvis laget av glassfiber og harpiks forbindelse som er lett og lett å forme til forskjellige former. Glassfiber er hovedsakelig den samme som den som anvendes for båtskrog, badekar og andre lette, vanntette strukturer. Mens glassfiber av en oppvaskmaskin er spenstig, kan skarpe gjenstander og harde slag pierce materialet. Glassfiber er forholdsvis enkelt og billig å reparere, men i tilfelle av en oppvaskmaskin krever det bevegelige apparatet.

Bruksanvisning

1 Slå av strømforsyningen til oppvaskmaskinen. Skru av vanntilførselen og koble vannforsyningen og avløpsrør. Fjern de to skruene som holder oppvaskmaskin til undersiden av benkeplaten. Skyv oppvaskmaskin ut fra under disken inn i et åpent område å arbeide med den.

2 Fjern isolasjons sjal fra rundt oppvaskmaskinen. Åpne døren til oppvaskmaskinen og finn punktering i glassfiber kroppen.

3 Sand området rundt punktering med grovt sandpapir. Sand et område ca 1/2 tomme større enn punktering. Rengjør området med en fuktig klut for å fjerne støv og la det tørke helt.

4 Finn punktering på utsiden av oppvaskmaskinen. Bland en liten mengde av harpiks og herder i henhold til harpiksen produsentens anvisninger. Gjelder harpiksen til utsiden av punktering med en børste. Anvende harpiksen i et område som er litt større enn den punktering.

5 Klipp et stykke glassfiber matter av samme størrelse som det området som har harpiks brukes til det. Ta på gummihansker og trykk stykke matting inn i harpiks. Trykk på matter fast på utsiden av oppvaskmaskinen, deretter børste et tynt lag av harpiks over matter, spesielt langs kantene. La harpiksen til å herde.

6 Mix harpiks og herder sammen og påfør et tynt lag med harpiks til slipes området i oppvaskmaskinen. Legg et stykke matter over punktering og lett børste den med mer harpiks. La harpiksen til å herde.

7 Sand harpiks og matter inne i oppvaskmaskinen med middels sandpapir før det er nesten i flukt med den opprinnelige glassfiber. Fortsett sliping glassfiber med stadig finere sandpapir før oppdateringen er flush og glatt. Wet-sand lappen med ultra-fine-sandpapir til det er glatt og skinnende.

8 Plasser isolerende dekselet rundt oppvaskmaskin. Skyv oppvaskmaskin under benkeplate og installere festeskruene. Koble forsyning og avløp linjer, og slå på strømmen til oppvaskmaskinen på.

Hint

  • Avhengig av plasseringen av punktering, kan det ikke være nødvendig å koble fra strøm og avløp linjer. Farget harpiks er tilgjengelig for et mer profesjonelt utseende reparasjon. Glassfiber harpiks og reparasjonssett er tilgjengelig på bildeler butikker og mange hjem forbedring butikkene. Badekar reparasjonssett har alle delene som trengs for små punktering reparasjoner og kommer i en rekke farger. Store punkteringer kan kreve flere lag av glassfiber for å reparere.
  • Bruk vernebriller og støvmaske når du sliper glassfiber. Glassfiber harpiks er et øye og hudirriterende; unngå kontakt med den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com