Hvordan bruke Makita Router Bits

February 21

Mikita gjør ikke bare elektriske verktøy som sager, driller og rutere, det gjør også tilbehør til disse verktøyene, inkludert Mikita fresestål. Den spesifikke bruken for hver ruter bit Makita produserer forskjellig avhengig av kutteren på litt, men den generelle funksjonen til å fjerne tre fra et tre overflaten er den samme. Ved hjelp av en Mikita ruter krever en forståelse av hvordan du fester litt til ruteren og hvordan du kan bruke den til treets overflate for å kutte.

Bruksanvisning

1 Koble ruteren fra strømnettet og plassere ruteren på sin side på en benk. Lås ruteren og løsne Glasskår med Glasskår nøkkelen som følger med ruteren. Selv Mikita gjør rutere, trenger du ikke å bruke en Mikita ruter med Mikita fresestål. Noen ruter vil fungere.

2 Slå ruteren cullet mot klokken til skaftet av Mikita router bits glir inn i Glasskår. Skyv skaftet så langt inn i Glasskår som det går. Dette maksimerer den fastspenningstrykk på skaftet.

3 Stram Glasskår ved å dreie den med urviseren med Glasskår skiftenøkkel. Kontroller at Glasskår er stramt eller ruteren bit vil fly ut av glasskår når du slår den på.

4 Plasser ruteren oppreist og sette ruteren basen på din treoverflaten så litt hviler ved siden av skogbrynet. Still dybden av ruteren litt med dybdemåler på ruteren. Hver router er annerledes med denne prosessen, så se i ruterhåndboken for instruksjoner om hvordan du ruterens dybde. Ikke overstige 25 prosent av skjæreskiver. Cutting dypere enn dette øker risikoen for en ulykke på grunn av en skadet fresen.

5 Skyv ruteren litt bort fra treet og slå på ruteren. Skyv ruteren bit inn i siden av treet nøye for å begynne å kutte.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com