Top Ten Steder for bakterievekst i en husholdning

March 23

Uansett hvor ryddig og rent du holde huset ditt, er det fortsatt en rekke steder hvor bakterier kan vokse hvis du ikke er årvåken. For å holde deg og familien din trygg, sørg for at din rengjøring rutine inneholder følgende steder som ofte blir oversett.

Toalett Boller og badekar

Ikke overraskende, er det stedet i hjemmet ditt med de fleste bakterier toalettskålen, som kan inneholde opptil 3,5 millioner bakterier per kvadrattomme. Og med ca 120 000 bakterier per kvadrattomme, trenger badekar avløp ikke fremme på langt nær så mye bakterier, men er fortsatt alarmerende høy i bakterier.

Svamper og kjøkken Avløp

Det er vanskelig å tro at noe brukes til å rense ville bli fylt med potensielt farlige bakterier, men rengjøring svamper og kluter ofte inneholde så mange som 135 000 bakterier per kvadrattomme. Videre kan avløpet i kjøkkenvasken inneholder ca 500 000 bakterier per kvadrattomme.

Kitchen Sink Bassenger og håndtak

Avløpet er ikke det eneste stedet rundt kjøkkenbenken der bakterietall er høy. Bassenget Området rundt sluket vanligvis har rundt 18 000 bakterier per kvadrattomme, mens vasken tappekran håndtak kan bære nesten 14 000 bakterier per kvadrattomme.

Bad vask bassenger og håndtak

Akkurat som kjøkkenvasker har store mengder bakterievekst, er det samme gjelder for bad vasken. Tappekran håndterer i vasken bad kan skjule 7.000 bakterier per kvadrattomme, mens bassenget kan ha så mange som 3000.

Pet Retter og Kjøkken Gulv

Hvis du har kjæledyr, kan du bli overrasket over å finne at felgen i Fido parabolen kan inneholde mer enn 2000 bakterier per kvadrattomme. Og til slutt, kjøkkengulvet, spesielt området rett foran som darned vask, kan ha nesten 1000 bakterier per kvadrattomme som kan spores til andre deler av huset.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com