Paint Color Ideer med Dark Cherry Skap

March 23

Kirsebær skap har et dyrt utseende, på grunn av den rike røde farge av naturlig tre. Enten du har naturlig kirsebærtre eller en annen type tre beiset i kirsebær farge, trenger du de riktige veggen farger og maling nyanser. Plukke feil farge gir rommet en ujevn og lite tiltrekkende utseende. De riktige veggen farger arbeide med kirsebær uten å overbelaste kjøkkenet.

Lettere Paint Colors

Velge en lysere maling farge på veggene fremhever skap og gjør skapene det sentrale punktet i rommet. Selv om kirsebær er en varm farge, det parene pent med kjøligere nyanser av skifer grå eller periwinkle blå. De lysere farger plukke opp bakgrunnsfarger i kirsebær flekken, og skaper et helhetlig utseende på kjøkkenet.

nøytrale Shades

Nøytrale nyanser av krem, eggeskall hvit og off white supplement rikdommen i kirsebærtre og hjelp tone ned treet. Velg en nøytral skygge hvis du bruker en mørkere tre i rommet eller bruke kirsebær på andre områder. Kirsebær listverk, møbler og skap kan overvelde en plass. Mens fargen føles varmt, for mye kan gjøre rommet føles tung og selv små. Male veggene en nøytral farge bryter opp kirsebær farge, mens du fremdeles beholder den varme følelsen.

mørkere Maling

Mørkere farger gir en dramatisk preg på kjøkkenet. Problemet med lysere farger er at malingen viser flekker fra mat og annet rusk i verdensrommet. Noen nyanser som hvitt og krem ​​kan selv utvikle gule striper fra olje- og matos. De mørkere farger viser mindre flekker av denne typen. Velg mørkere farger med en rikdom som rubinrød eller marineblå. Røde farger plukke opp de røde toner i kirsebær, mens andre mørkere nyanser tone ned som rødhet. Mørkere farger fungere bedre i større rom, som en kombinasjon av mørke nyanser gjør et mindre rom føler enda mindre. Bruk en lysere eller nøytral skygge på listverk og grunnkort i rommet. Den lysere farge holder mørkere farger fra å ta over rommet.

betraktninger

Når male kjøkkenet, vurdere taket. En mørkere tak i et større kjøkken bringer taket ned, noe som gjør at rommet føles mer varm og innbydende. En lysere farge i et mindre rom trekker øyet opp og gjør rommet føles større. Alltid plukke farger som utfyller kirsebær uten å avvike fra skogen. Male taket en nyanse lysere enn veggene legger mer dimensjon til kjøkkenet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com