Ant Mounds i Grass

April 26

Ant Mounds i Grass


Selv maur hauger i plenen gress vanligvis er harmløse, de er stygge og gjøre vedlikehold vanskeligere. En rekke forskjellige typer maur kan gjøre sine reir i gresset. Når etablert, reprodusere de før de blir et problem for barn, kjæledyr og voksne som liker å bruke uteområder. En rekke plantevernmidler alternativer er tilgjengelig for huseiere for behandling av maur hauger på plenen gress.

Typer Lawn Ants

Mange typer maur kan hjemsøke hjem plener. Små svarte maur er 1/10 til 1/8-tommers lang med sorte kropper. Pavement maur vokse opp til ¼-tommers lang og er brun-svart i fargen. Åkeren maur er en lys til mørk brun farge, ca ¼-tommers lang. Jo større gul maur avgir en Lemony lukt når knust, skriver Penn State University entomolog Gregory A Hoover. De er ca 1/8-tommers lang. Brann maur er 1 / 8- til ¼-tommers lang og rødbrun eller svart i fargen. Disse er svært aggressive maur som vil sverme i en gruppe hvis reiret er truet.

kjemiske plantevernmidler

Boligeiere kan velge mellom en rekke kjemiske plantevernmidler som vil eliminere maur i hauger. Disse kan anvendes til maur utenfor haugen; sprayet eller støvet på haugen selv; eller på satt i løsning og helt på haugen som en rikelig øyeskylling. Carbaryl og diazinon er eksempler på vanlige kjemiske insektmidlene som brukes til å drepe maur.

naturlige Plantevernmidler

For de som foretrekker å bruke naturlige produkter som ikke forlater kjemiske rester som kan være skadelige for dyr, dyrelivet og miljøet ved å velge fra en av de populære organiske metoder for maur kontroll. Borsyre er et mineral som fungerer som en langsomtvirkende mage gift når forbrukes av insekter. Borsyre vanligvis er blandet inn i agnet med en søt stoff som lokker mauren å mate og ta det tilbake til haugen. Kiselgur er et annet naturlig materiale som består av fossile skjeletter av ørsmå marine skapninger. Lagt ut nær maur hauger, har denne pulveraktig substans små, skarpe kanter som skjærer og skrape exoskeletons av insekter. Maur kropper tørker ut, og insekter omkomme.

Mound gjennomvåt

Mound gjennomvåt bruker store mengder væske blandet med insektmiddel for å gjennomsyre haugen og drepe så mange maur som mulig. Dette er noen ganger kombinert med insekt baits eller perimeter behandlinger. For eksempel vil en diazinon fukt inneholde en ss. av 2 prosent granulat i en gallon vann og helles over haugen, skriver Iowa State University entomolog Donald Lewis. Store mengder kokende varmt vann ofte helles på maur hauger å drepe de synlige maur og overtale de andre til å flytte andre steder. Vanlige husholdningseddik også kan helles på hauger å drepe noen maur og fraråder andre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com