Hvordan er Color Målt?

February 24

maling Kvaliteter

Den viktigste målingen av maling farge ligger innenfor selve malingen. Det er selvfølgelig mange forskjellige lakkfarger og nyanser, og hver har sin egen betegnelse. Det er enheter som nøye måler maling farge med spektrometer inspeksjoner, spesielt nyttig for digitalt undersøke bilen farger. I tillegg til de fargealternativer, malinger har også mange forskjellige stoffer som endrer virkningen av fargen. Ulike ordbøker påvirke hvordan skinnende malingen er og hvordan lyset reflekteres fra det. Matte og flate overflater redusere hvordan lyset reflekteres.

Lett

En annen hoved kvalifisering av hvordan maling farge ser er hva slags lys skinner på den. Det finnes mange forskjellige typer av lys, og hver vil påvirke hvordan malingen vises. Dette er grunnen til at malingen kan se annerledes ut hjemme i et rom med en enkelt pære enn det gjorde under blende av mange lys i butikken. Sollys er den mest naturlige form for lys, men det forandrer hele dagen og fargetoner tendens til å endre noe med det. Sollys lavt på himmelen vil gi varme og gulaktig farge til nyanser av maling, mens sollys i de siste delene av dagen har en tendens mot blålig, kule skyggeeffekter. Profesjonelle maleri entreprenører og interiørarkitekter er godt klar over solens effekter på lakkfarger og vil ofte undersøke test flekker av maling i løpet av dagen for å se hvordan de ser ut under forskjellige lysforhold.

Paint vises også annerledes under kunstig lys. Glødelamper og halogenlamper har en tendens til å gi varme nyanser til farger, ligner morgensolen, spesielt farger i gult og rødt område. Fluorescerende lys er mye kulere og forbedrer farger som blått og grønt i stedet. Innendørs belysning stiler og typer bør alltid vurderes når du velger maling farger.

Observer

Den tredje viktigste faktoren tas i betraktning når maling farge blir målt er menneskelig syn. Det menneskelige øye og menneskelige hjerne plukke opp på farger på en bestemt måte. Tester er gjennomført for å måles hva den gjennomsnittlige menneskelige oppfatning av farge er og hvilke farger skiller seg ut mest. Forskjellige mennesker vil alltid oppfatte lys bølgelengder med små forskjeller, men en gjennomsnittlig forståelse av visjon er ofte nødvendig å riktig bedømme hvordan en farge vises, spesielt når det blir opprettet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com