Den beste måten å drepe kratt

February 21

Den beste måten å drepe kratt


Kratt i et landskap presenterer en uflidd utseende og kan potensielt inneholde planter som privet (Ligustrum sinense), som vokser i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 7-10, og bjørnebær (Rubus fruticosus), som vokser i soner 5 til 10. kratt er ikke bare skjemmende, men gir også dekning for uønskede skapninger som slanger. Den beste måten å drepe denne uønskede kratt er med en kombinasjon av mekaniske og kjemiske midler.

Skjær Stor Under

Skjær tilbake større kratt for å åpne stilker og badebukser, slik at glyfosat ugressmiddel vil være mer effektive. En sag, øks, beskjæringssakser eller pensel blad på en gass trimmer vil kutte kratt og bør brukes basert på komfort og personlige preferanser. Skjær børsten løpet av noen få inches av bakken hvis det er mulig, da dette også vil bidra til å slå ned større pensel og gir umiddelbare visuelle resultater til området.

mix Glyfosat

Glyfosat er et systemisk ugressmiddel mye brukt i regjering, private, kommersielle og bolig gress, ugress og pensel kontroll. Den riktige blandingen satsen for glyfosat vil variere avhengig av om ugressmiddelet påføres økende stammer, grener og blader eller klippe stubber. Lag en 50 prosent konsentrasjon av glyfosat når du søker å kutte stubber. Bland 60 unser glyphosate med 1 liter vann i en sprøytetank. For sprøyting voksende vegetasjon, få en 10 prosent blanding ved å tilsette 13 unser glyphosate til en liter vann i en sprøytetank. For begge blandinger, plasserer toppen på tanken og rist for å blande vann og glyfosat grundig.

Spray ugressmiddel på Underbush

Spray 10 prosent blanding av glyfosat på krattet når plantene er aktivt økende. Se etter ny vekst, blomstrer og fruktproduksjon på krattet som tegn på at plantene er aktivt voksende. Kratt som produserer nye vekst, blomster eller frukt vil lettere absorbere ugressmiddelet sprøytes på bladene og stilkene enn når det begynner å gå i dvale for vinteren. Påfør glyfosat å belegge blader og stengler, men ikke til poenget med avrenning. Justering av slangeenden munnstykket på spray tank til et bredt spray vil bidra til å dekke mer av krattet areal.

Påfør ugressmiddel til stubber og stilker

Jo sterkere 50 prosent glyfosat blanding brukes til å behandle stubber og stilker av større voksende kratt. Justering av slangeenden munnstykket på spray tank til en fin strøm vil hjelpe lede konsentrert ugressmiddel på stubbe eller stilken. Grundig våte en stengel eller stamme i en tid med ugressmiddel for god dekning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com