Slik reparerer Betong Sprekker Under 1/8 tommers

December 11

Slik reparerer Betong Sprekker Under 1/8 tommers


Hjem kjellervegger, stiftelser og garasje gulv består av betong for holdbarhet og stabilitet. Fuktighet, kan ekstreme temperaturer og strukturelle bosetting føre hårfine sprekker under 1 / 8th tommer i en betongoverflate. Ubehandlede sprekker i en stiftelse kan etter hvert utvides. Mer fuktighet kan trenge gjennom sprekker og oppmuntre mold og mugg. Straks reparere betong hårfine sprekker opp til 1/8-tommers å bevare et hjem appell og verdi.

Bruksanvisning

1 Skrubb sprukket betong med en stålbørste for å løsne fastsittende skitt, smuss og rusk. Støvsug sprekk med en butikk vakuum vedlegg for å fjerne løse rester. Betjene butikk vakuum i henhold til produsentens anvisninger.

2 Fyll en plastbøtte med en gallon av varmt vann og 1 ts. av flytende oppvaskmiddel. Skrubb sprekken og omkringliggende betong med såpevann ved hjelp av en nylon kratt pensel. Fjern eventuelle gjenværende smuss partikler, olje og rester sikre at sprekken og omkringliggende betong er helt ren.

3 Fukt en ren klut med varmt vann. Tørk av crack og omkringliggende betong med fuktig klut for å skylle bort såpevann. Grundig tørr inni sprekken med butikk vakuum. Tørk av omkringliggende betong med et rent håndkle for å sikre at området er helt tørt.

4 Skjær en tube med epoxy betong filler i en 45-graders vinkel med saks. Følg produsentens anvisninger på etiketten.

5 Klem epoxy filler inn i sprekken. Sakte bevege seg langs lengden av sprekken for å forhindre hull.

6. La epoksyen filler herde i fem minutter. Påfør mer konkret filler til områder av sprekken der den eksisterende filler har sagged eller avgjort.

7 Glatt overflaten av sprekken med en sparkel å blande reparasjon med det omkringliggende betong. La reparasjonen kur over natten.

8. Gjenta lapp prosessen hvis epoksy fyllstoffet er sagging eller hull er tilstede i sprekken. La reparasjonen kur over natten.

9. Påfør tre separate lag med polyuretan fugemasse til de berørte betong, med en rulle pensel. Tillat hvert strøk av fugemasse tørke i henhold til produsentens anvisninger.

Hint

  • Påfør hydraulisk sement til sprekker med sigevann. Hydraulisk sement er en pulver sement som utvider som det fylles sprekker å gjøre konkrete vanntett. Bland og påfør den hydrauliske sement i henhold til produsentens anvisninger.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com