Installasjonsveiledning for Vinyl Siding

February 29

Legge vinyl Fasader kan forbedre utseendet av ditt hjem, og gi deg en ganske god avkastning på investeringen din. Du kan enten leie en entreprenør til å installere ytterkledning for deg eller spare flere hundre dollar ved å installere det selv. Leggeanvisning for vinyl Fasader varierer avhengig av utformingen av ditt hjem og merkevare av ytterkledning du bruker. Men installasjonsprosessen i utgangspunktet forblir den samme.

Bruksanvisning

1 Klargjør huset. Ta ned utendørs belysning, takrenner, slangekleshengere, og alt annet som er festet til yttervegger. Hold maskinvare med hvert element, slik at du enkelt kan sette den opp igjen når du er ferdig med prosjektet. Trimme noen grener som kan komme i veien.

2 Bruk spiker til å feste en-av-tre tommers lekter til eksisterende ytterkledning som grenser dører eller vinduer. Deretter fester en forrett stripe, som begynner i bunnen av huset. Sørg for at linjen er nivået så Fasader ikke ender opp skjevt. Hvis du må, kritt det ut først.

3 Fest hjørnestolpene. Deretter satte i J-kanal. Det går på toppen av vinduer og dører, og på sidene av hjørnestolpene for å gjøre det enkelt for deg å feste trim. installere også J-kanal hvor du har skrå takskjegget. Når J-kanalen er på plass, spiker under-terskel trim henhold horisontale takskjegget og under vinduene.

4 Begynn å feste ytterkledning paneler. Begynner ved start strimmel du festet i bunnen av huset. Deretter flytter opp huset, fra venstre mot høyre eller høyre mot venstre. Pass på at skjøtene er 4 inches hverandre. Deretter overlapper hver del av ytterkledning av en tomme på hvert ledd, så det er ingen synlige hull. Du vil merke at de lett låses sammen. Trim ytterkledning som nødvendig for å få plass til noen trange steder.

5 Sett noen takrenner eller belysning. Bruk neglen hulle som trengs for å sette hull i ytterkledning for skruer eller spiker.

Hint

  • Du må kutte ytterkledning å passe rundt vinduer og alt annet som stikker ut av huset. Mål to ganger og kuttet en gang. Bruk en tin klipp å starte. Deretter kuttet resten med et verktøy knife.Always kjøpe mer Fasader enn du trenger for å kompensere for målefeil eller andre uhell. Hvis du ikke kjøpe alt på en gang, kan du ende opp med svak farge differences.No uansett hva du gjør, kan du se leddene hvis du ser hardt nok. Prøv å holde dem borte fra åpenbare steder, for eksempel rett over sving door.Don't salgs furring stykker eller innlegg ved siden av hverandre. La alltid en 1/4-tommers gap mellom hver brikke.
  • Vær svært forsiktig når du skjærer ytterkledning stykker. De er sprø og kan knipse hvis ikke håndteres properly.Always ha noen hold forlengelse stige, og aldri stå på toppen rung.Read manualen som følger med ytterkledning, og vurdere produsentens råd. Det vil gjelde mer spesifikt til ytterkledning enn disse instruksjonene will.If du ikke er trygg på dine evner, ansette en entreprenør.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com