desinfeksjon Teknikker

March 7

desinfeksjon Teknikker


Desinfeksjon er en viktig del av husholdningen rengjøring. Det ødelegger patogene mikroorganismer som kan forårsake matforgiftning, infeksjoner og andre sykdommer. Rommene i huset der folk er mest sannsynlig å bli påvirket av disse er kjøkkenet hvor rått kjøtt er forberedt, på badet hvor folk deler vask og badefasiliteter og toalett.

Valg av Desinfiserende

En tur til rengjøring delen av den lokale supermarkedet vil vise hvor mange produkter med desinfiserende egenskaper er tilgjengelige. Det er i utgangspunktet tre hovedtyper: Rengjøring væsker som inneholder en desinfiserende virkning; desinfiserende væske eller klorin brukes kun for å drepe bakterier; og pre-pakket desinfiserende våtservietter. Alle tre kan bli satt til god bruk når det gjelder å bli kvitt skadelige mikroorganismer.

Kitchen Desinfisering Teknikker

En husholdning renere med innebygde desinfiserende egenskaper er bra for å holde kjøkken overflater rent og bakteriefritt. Disse rengjøringsmidler kommer i både sprayflaske og tynnbare former. Bruk dem til å rengjøre og desinfisere kjøkkenet fra topp til bunn: dører inne og ute, hyller, fliser, benkeplater, vasker og gulv. Desinfiserende væske eller blekemiddel helles i avløp for å drepe bakterier og fjerne lukt. Desinfiserende våtservietter er nyttig når du vil umiddelbart desinfisere et lite område som en del av benkeplate hvor rått kjøtt er utarbeidet.

Bad Desinfisering Teknikker

Rensevæske med innebygd desinfeksjonsmiddel brukes til å rengjøre og desinfisere bad, dusjkar, vasker, fliser og gulv. Som på kjøkkenet, er desinfiserende væske eller blekemiddel helles i avløp for å drepe bakterier og fjerne lukt. Desinfiserende våtservietter er nyttig for å sikre hygiene i områder som tannbørste holdere og hyller der personlige produkter er lagret.

Toalett Desinfisering Teknikker

Coat innsiden av toalettet med blekemiddel eller desinfeksjonsmiddel, noe som gjør at det er brukt rett under kanten. Permisjon for en halv time å drepe bakterier før skrubbing og spyling. Rengjør og rense utsiden av toalettet og toalett sete med en rensevæske som også har desinfiserende egenskaper. Bruk samme rensevæske for å desinfisere fliser og gulv. Plasser en pakke med desinfiserende våtservietter nær toalettet; de er nyttige for raskt å sterilisere setet og håndtaket.

Rengjøringsklut desinfeksjon

Kluter som brukes til å rengjøre og desinfisere bør gjøre seg desinfiseres. Når du er ferdig med rengjøring, utgjør en løsning av desinfeksjonsmiddel og kokende vann. Bløtlegg kluter i dette for en time før du vasker dem i varmt vann og vaskemiddel. Skyll dem godt og tørk før lagring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com