Hvordan utvikle Profiler Cut på en vinkel

March 7

Profil kutt er gjort på molding for å gi det litt mer stil. De er mest vanlig på kronen eller andre typer støping som er installert langs taket. Når du gjør profil kutt på en vinkel, er første skritt å kutte ønsket vinkel og deretter kutte den profilen du vil ut av det.

Bruksanvisning

1 Mål stykke molding som du skal gjøre profilen kutte på med et målebånd. Marker ønsket kutt beliggenhet med en blyant. Skyv stykke molding til en gjæringssag. Skyv den opp fast mot gjerdet på baksiden av sagen.

2 Trekk knotten på forsiden av sagen og vri bladet av sagen til ønsket vinkel måling. Line opp bladet på sagen med merket på støping. Slå på sagen og trekke ned på spaken. Bringe bladet av sagen rett gjennom støping.

3 Sand ned på slutten av molding hvor du gjort gjæringssnittet med fint sandpapir. Flytt sandpapir over hele kanten til den er glatt og jevn hele veien.

4 Mark kantene og kurver langs gjærete kanten av kronen du bare kutte med en blyant. Legge molding ned på et bord og skru den ned på plass med en C-klemme slik at det ikke beveger seg når du klipper profilen.

5 Skjær langs blyantstrek med en mestring sag. Bevege sagen fram og tilbake etter konturene av profilen, holde bladet 1/16-inch til avfalls side av snittlinjen. Fortsett til profilen har blitt kuttet ut og deretter sand det ned med en fil for å få en jevn, selv profil.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com