Hvordan du bytter Expansion Joint Mellom en Patio & Hus

January 16

Ekspansjonsfuger mellom betongplater og huset tillater skive å bevege seg med naturtomt bevegelse. Bakken beveger seg på grunn av fryse-tine-mønstre, som forårsaker utvidelse og sammentrekning i jorda under betongen. Uten en ekspansjonsskjøt, vil betongen sprekke fra disse skift. Murere og huseiere vanligvis installere tre eller sponplater ekspansjonsfuger. I løpet av tiden og vær eksponering, de tre nedbrytes og råtner bort, krever erstatning.

Bruksanvisning

1 Fjern eksisterende ekspansjonsskjøt med en hammer og meisel. Plasser meisel over ekspansjonsskjøt og slå med en hammer for å splintre tre eller sponplater ekspansjonsfuge. Sett meisel i utvidelsen kanal og løft ut biter av tre eller sponplater.

2 Støvsug ut biter av den gamle fuge og annet rusk med butikk vakuum. Du kan også fjerne små biter av rusk med en løvblåser, regi munnstykket inn i ekspansjonsfuge for å tvinge ut rusk. Et annet alternativ er å feie ut utvidelse felles med en håndholdt visp kost.

3 Mål fugelengde og kuttet en del av skum Backer stang av at lengde, ved hjelp av verktøyet kniv.

4 Linje opp skum Backer stang på slutten av utvidelse av felles og skyv den inn i kanalen til det fyller kanalen fra ende til annen. Plasser et tynt stykke trelast over skum backer stang og slå den med klubbe for å tvinge den så langt ned som mulig inn i kanalen. Fortsett å flytte tømmer over skum Backer stang, slående med klubbe, før du skyver alt av skum Backer stang inn i kanalen.

5 Sett inn en tube med selvutjevnende uretan sealer inn i fugepistol.

6. Plasser tuppen av røret fugemasse ved begynnelsen av ekspansjonsfugen. Trykk på avtrekkeren for å uttrykke et lag av forsegler over toppen av skumbunnkledning til flukt med betongoverflaten. Fortsett å presse uretan sealer over skum backer stanga til du kommer til enden av ekspansjonsfuge.

Hint

  • Bruk vernebriller og hansker når du bytter en ekspansjonsfuge.
  • Kontroller ekspansjonsfuger sesongmessig og bytt om nødvendig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com