Hvordan jeg reparere vet Slyngete Sofa Springs?

January 17

Hvordan jeg reparere vet Slyngete Sofa Springs?


Mange sofaer er laget av slyngete, eller S-formet, våren baser for å bidra til å legge sprette til bunnen av sofaen. Sofaputer sitte på toppen av denne spenstig utgangspunkt for å legge til komfort mens du sitter. Over tid kan fjærene bli løsnet eller til pause. Når dette skjer, hvis resten av sofaen er uskadet, så er det en enkel prosess å reparere fjærer for å gjenopprette sofaen til nytten enda en gang.

Bruksanvisning

1 Fjern sofaputer og puter og sett dem til side. Vend sofaen over slik at ryggen er utsatt. De fleste av sove fjærer er lett tilgjengelig fra baksiden av sofaen. Fjern stifter eller spiker som holder bakdekselet over sofastamme. Lirk stifter opp med en skrutrekker eller tang. Hvis du ikke kan hekte på baksiden av sofaen, så hogg den av med saks. Du kan bytte ut sofa backing lett med sy forsyninger senere.

2 Inspiser sofa fjærer. De fleste sofaer bruk slyngete, eller S-formet, fjærer lagt over bunnen av sofaen. Reparasjoner kan være nødvendig hvis våren har løsnet eller brutt. Hvis våren er brutt, så vil det måtte bli reparert av en profesjonell polstre. Du kan også bytte ut hele raden av fjærer selv ved å bestille en ny fjær på nettet eller fra en møbeltrekk butikk.

3 Fjern den urolige våren fra baksiden av sofaen hvis det er ødelagt. Hvis det er festet til sofastamme, kan det hende du må kutte det ut med avbitertang. Slip den nye våren på plass.

4 Fest den nye våren til sofastamme med ståltråd. Bind kabelen rundt fjærene tett for å holde fjæren på plass. Forsterk bindingen ved å knytte det på plass med tung hyssing.

5 La våren festet til sofaen hvis det er sagging og ikke ødelagt. Bruk tang til å re-bøye våren for å matche formen på de andre kildene.

6 Lag en splint for den skadede ledningen fra wire kleshengere. Bøy hengeren inn i den samme form som den opprinnelige fjærer. Bind hengeren skinne til svekket våren med hyssing. Vind ståltråd rundt fjærene, og fest den til begge sider av rammen for å skape ekstra sprett.

7 Sett vatt og bakside på baksiden av sofaen, stifte det på plass, og snu den tilbake over. Fjærene skal nå fungere som de gjorde da sofaen var ny.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com