Hvordan sette ut et skifertak

March 3

Hvis du vil ha et tak som varer, gir skifer et ideelt materiale. Med en forventet levetid på hundre år, skifer helvetesild vare dobbelt så lenge som de fleste asfalt eller tre takspon alternativer. Selv om skifer taktekking kan settes ut i en rekke mønstre for å skape det utseendet du ønsker, å følge noen grunnleggende retningslinjer når du setter ut en skifertak sikrer at taktekking jobb varer så lenge som mulig.

Bruksanvisning

1 Roll underlag ut over taket overflate og kutte det ned til lengden av taket. Sikre underlaget ved bunnen av taket ved siden av takskjegg med en stift hver sjette inches. Kutt ned flere rader av underlaget, installere dem opp takets overflate med radene overlapp av fire inches.

2. Skjær ned beslag til lengden av alle de utsatte deler av taket, blant toppene og dalene, og på alle hjørner som er opprettet av takseksjonene med forskjellige høyder. Fest metall blinke med lim og forsegle kantene på blinkende med taktekking sement.

3 Trykk fire hull i den øverste halvdelen av hver skifer grus med skifer hammer. Sett skifer ut langs bunnen av hver del av taket, for eksempel langs takskjegget. Kjør en skifer spiker gjennom spikerhullene som du gjorde i hvert skifer inntil spikeren på hodet sitter på nivå med overflaten av skifer.

4 Sett neste rad med skifer helvetesild ut slik at hver singel sitter sentrert over skjøten på to helvetesild under. Overlapping raden av helvetesild under med minst seks inches og sikre helvetesild på plass med skifer negler. Fortsett opp hver del av taket, overlappende sømmene av helvetesild under til du kommer hver topp.

5 Installer skifer sal hofter til toppen av hver del av taket. Overlapping hoftene etter fire inches og fest dem med skifer negler. Dekk spikerhodene med taktekking sement.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com