Hvorfor skal jeg bruke peroxide i mitt luftfukter?

January 3

Kjøre en luftfukter i hjemmet i løpet av vinteren kan hjelpe deg å puste lettere og berolige sprakk, tørr hud. Bruk hydrogen peroxide å holde luftfukter ren og klar til bruk.

luftfuktere

Fordi de er fylt med vann, luftfuktere er utsatt for mugg og mugg vekst. Du må desinfisere din luftfukter med jevne mellomrom for å holde den fra å blåse muggsoppsporer i ditt hjem. Bleach kan skade noen plast luftfuktere; Hydrogenperoksid er en alternativ rengjøringsmiddel som ikke vil skade plast.

Bruk

Hver uke, tømme vann fra luftfukter. Hell ½ kopp hydrogen peroxide i en gallon av vann, deretter fylle luftfukter reservoar med løsningen. Slå luftfukter på. Så snart det begynner å tåke, slå den av og la blandingen sitte i 10 minutter. Etter det, dumpe peroxide løsningen og skyll innsiden av luftfukteren med vann.

betraktninger

Bruk 3 prosent hydrogenperoksid for rengjøring luftfukter. Det kan bli funnet på dagligvarebutikker eller apotek. Unngå å puste i tåke fra luftfukteren mens du rengjør det, fordi hydrogen peroxide kan irritere luftveiene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com