Sod & Thatch Taktekking Teknikker

January 2

Sod & Thatch Taktekking Teknikker


For de som leter etter et alternativ til asfalt helvetesild, torv og stråtak gir god isolasjon, har ingen negative effekter på miljø og er langvarig. Sod er billig, brannsikre og styrer vannavrenning. Tekke er vanntett og visuelt tiltalende.

Grunnleggende tekking

For å tekke et tak, er bundet bunter av tekke laget av siv eller halm festet til takbjelker eller dreiebenk strimler for å danne et underlag. Prosessen gjentas ved å overlappe et lag av tekke bunter over det første lag. Det andre laget av bunter holdes på plass ved å skyve tre- eller stålstenger bøyd i form av en V inn i tekke. Den tredje og siste lag er lagt langs ryggen linjen for forsterkning.

tekking Metoder

Når man arbeider på et tak som er i ferd med halmtak, kan bunnlaget bli liggende hvis det er i god stand. Hvis det ikke er mulig, vil alle nye tekke trenger å erstatte det som er der.

Sod Construction

Sod tak, også kalt levende tak, kan være laget av torv eller halm. Torv kan installeres på flate og skrå tak opp til 27 grader, men en tonehøyde på minst 3/12 er det best å la vannet renne av, i henhold til Troy Wagner av Greenroofs.com.A vanntett membran er festet til taket før du legger torv med omtrent tre inches av lett jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com