Slik installerer høyttalere i en katedral taket

December 10

Hvis du vil ha lyd i hele rommet, men ønsker ikke å slite med å lage høyttalere passe inn i interiøret, i-taket høyttalere er et utmerket alternativ. I tak høyttalere er designet for å passe i flukt med taket, så de er diskret og gli inn i interiøret. Putting i tak høyttalere inn i katedralen taket ikke viser noen ekstra problemer utover de som finnes i normale tak installasjoner.

Bruksanvisning

1 Bor et hull i det stedet der du ønsker å montere høyttaleren. Stikk enden av en kleshenger som er bøyd i en L-form, og rotere ledningen for å sikre at området bak der du ønsker å montere høyttaleren er fritt for hindringer.

2 Tape høyttaler cutout malen som følger med høyttaler på taket på høyttaleren monteringsstedet. Trace utskjæringen omrisset på taket med en blyant.

3 Skjær ut åpningen med en gips sag og fjerne utskjæringen gips og noen isolasjon bak utskjæringen.

4 Løsne de to skrueterminaler på baksiden av høyttaleren. Koble den positive høyttalerkabelen på "+" og negative høyttalerkabelen på "-" terminal.

5 Sett høyttaleren inn i åpningen til fremkanten er selv med åpningen. Skru skruene for monteringstappene med en skrutrekker så fanene spredt ut og hold høyttaleren i åpningen. De fleste høyttalere i-taket vil ha tre av disse kategoriene på omkretsen av høyttaleren.

6 Plasser grillen på høyttaler og skru til skruene som holder grillen til høyttaleren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com