Hvordan endre drifts Side Jamb Weathers på en Andersen Patio Door

October 23

Hvordan endre drifts Side Jamb Weathers på en Andersen Patio Door


Andersen dører kommer i en rekke stil alternativer, og er bygget for å gi vedlikeholdsfritt pålitelighet i mange år. Over tid kan det standard weather materialet slites ut eller løsner, hindrer en riktig passform og forsegling. Skifte denne weathers er en enkel prosedyre, og vil gjenopprette dørens værtett integritet.

Bruksanvisning

Hengslede Patio Doors

1 Åpne patio døren å avsløre låsesiden vertikal stender.

2 Ta ut den gamle vinylweathers fra karmen ved å trekke den fra rutet kanal i jamb stopp. Lirke toppen eller bunnen av weathers ut av kanalen, og deretter trekke jevnt utover for å fjerne weathers helt. Fjerne en hvilken som helst av vinyl materiale fra kanalen som kan skille seg fra weathers under fjerning.

3 Mål høyden på stenderen med et målebånd, så trim nye weathers til den dimensjonen pluss en tomme, ved hjelp av et verktøy kniv. Den ekstra lengde gjør det mulig for svak strekking under installasjon og kuttes til riktig lengde når den er installert.

4 Installer den nye weathers stykke ved å begynne på toppen og fôring riflet side av pakningen inn i jamb kanal med tuppen av en skrutrekker. Pakningen vil knipse greit inn i kanalen ved å trykke innover på weathers.

5 Trim overflødig weathers lengde nederst for å skylle med terskelen overflaten.

Skyve dører

6 Åpne patio døren til omtrentlig halvveis i den samlede dørkarmen.

7 Senk døren ved å justere de nederste rulle mekanismene åpnes fra hver dør kant gjennom hullet like over bunnen av dørkarmen. Bruk en skrutrekker til å skru roller justeringsskruene mot klokken til døren bunnen er ca 1/4 tommers over sporet.

8 Fjern døren fra rammen. Grip døren fra begge sider og løft rammen oppover litt for å tillate bunnen for å svinge utover, senk dørkarmen for å trekke det fra den øverste sporet.

9 Hvil døren på sin side, med låsen nedover.

10 Skyv døren gamle vinylweathers fra kanalen i dørkarmen ved å trekke jevnt fra begge ender. Fjerne en hvilken som helst av vinyl materiale fra kanalen som kan skille seg fra weathers under fjerning.

11 Mål lengden på weathers kanal, og deretter klippe den nye weathers til den dimensjonen pluss en tomme, ved hjelp av et verktøy kniv. Den ekstra lengde gjør det mulig for svak strekking under installasjon og kuttes til riktig lengde når den er installert.

12 Sett enden av den nye weathers inn i den nedre ende av døren kanalen og skyver den til flukt med toppen av døren.

13 Trim overflødig weathers flush med dørkarmen.

14 Sett på døren ved å løfte toppen av døren i den øverste rammen kanal, deretter svinge bunnen innover over bunnen sporet og senke ned. Rullene skal stemme overens med sporet jernbane.

15 Juster dørens rulle mekanismer ved å skru justeringsskruene med klokken til porten er nivå og døren låsen justert riktig med streiken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com